sıfır audya5 gelmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
arkadaşlar sıfır audya5 ler gelmiştir fiyat 6000tl kapalı kutu elden teslim yalan ala vere dolandırma gibi sıkıntı yok saygılar macit demiralay konya

Cevap: sıfır audya5 gelmiştir

Kime ? Tünel müziğe mi geldi ? bide 3500 euroydu,ucuzlamış.Alana hayırlı olsun ne diyelim.

hayır tunele daha gelecek bana daha erken geldi almak isteyen arkadaşlar yorumlarınızı yazarsınız

Yaa sen zaten Audyada Audya diye yanıp tutuşmuyormuydun ne çabuk adlın ne çabuk satıyon hayret.

ya daha almadım yarın alabilirim 1 tane değil ki ben zaten ordan alıyorum parayı denkleyim aldığımı da satacam işte

okan bey biz burda yanlış iş yapmıyoruz hele ben hiç bi org için yada hiç bi araç için yanıp tutuşmadım o yaşımız 11 12 yaşındayken kızlara yanıp tutuşuyorduk almak istiyorsan sipariş ver istemiyorsan alanlara mani olma ben yurt dışından uygun fiyata getirtiyorum ve alıcı ilk islam ve ben olacağız sana parayı gönder demiyorumki öyle olsa 10 15 adet sipariş ederdim kafanıza yanlış bişey gelmesin diye elden teslim diyorum siz yanıp tutuşmaktan bahsediyorsunuz lütfen ciddi olalım alaylı alaylı bu konuyu kitletmeyelim

sipariş etmek için ne yapmak gerek

okan bey biz burda yanlış iş yapmıyoruz hele ben hiç bi org için yada hiç bi araç için yanıp tutuşmadım o yaşımız 11 12 yaşındayken kızlara yanıp tutuşuyorduk almak istiyorsan sipariş ver istemiyorsan alanlara mani olma ben yurt dışından uygun fiyata getirtiyorum ve alıcı ilk islam ve ben olacağız sana parayı gönder demiyorumki öyle olsa 10 15 adet sipariş ederdim kafanıza yanlış bişey gelmesin diye elden teslim diyorum siz yanıp tutuşmaktan bahsediyorsunuz lütfen ciddi olalım alaylı alaylı bu konuyu kitletmeyelim

Kardeş ,ister al ister sat,istersen sıfırdan imal et toptan ver ,beni ilgilendirmez,yazdıklarımı iyi oku iyi anla ondan sonra yorumunu yap,hemen senaryoyu kafanda canlandırıp yorumlamışsın yazdığın tüm mesajlarda ketron çıkar çıkmaz alıcam yöğmiyem bilkmem kaç kat artacak diyordun,bende ne çabuk aldın ne çabuk satıyorsun diye sordum ,daha açıklayıcı bilgi vermek yerine sana bişeylerle itham ettiğimi düşünmen abes.

kusura bakma ben yanlış anlamışım ama satma taraftarı değilim sadece kendime getireceğim yasak olabilir benim bi sözleşmem yok o yüzden getirmek distributorluk işine girer beni aşar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...