Sıfır ayarında Yamaha or700tr v1 satılıktır!!

• Konbuyu başlatan OTS
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 5K
Cevap: Sıfır ayarında Yamaha or700tr v1 satılıktır!!

Ben almsamada diim,Allah razı olsun,alana hayırlı olsun.

hocam hayırlı satışlar ketronu satamadım bari bunu satayım dedin heralde eeee iki org haliyle fazla geliyor benim alet seninkinden daha eski ve garantisi yoktu 1800 e verdim senin orgu şimdi havada kaparlar hayırlısı olsun

Alıntı
hocam hayırlı satışlar ketronu satamadım bari bunu satayım dedin heralde eeee iki org haliyle fazla geliyor benim alet seninkinden daha eski ve garantisi yoktu 1800 e verdim senin orgu şimdi havada kaparlar hayırlısı olsun

Sağol ümit kardeş! Vallaha dediğin gibi daha ketronu satamadım! Halbuki onunda fiatı gayet uygun ne iş anlamadım.Millette para mı yok nedir? O yüzden bari çok sevdiğim yamaha v1' i satayım dedim. Nasıl osa biliyorsun ben piyasada müzik yapmıyorum.Fiatı da satılsın diye öyle yazdım.Niyetim piyasayı düşürmek asla değildi.....

Öncelikle hayırlı satışlar. Gerçektende çok temiz görünüyor. Fiyat da gayet uygun. Sen söylenenlere bakma sevgili dostum. İhtiyacın varsa, 50 TL eksik ver bir an önce satılsın. 2000 TL desen kesinlikle satamazsın. Elektroniğin para etmesi eskidenmiş. Gün geçtikçe değer düşüyor. Senin bir an önce işini görmesi her şeye değer. Keşke hiç satmak zorunda kalmasak ama ne yaparsın. Umarım en kısa sürede satarsın. Kolay gelsin.

hayırlı satışlar

valla üstadım yanlış anlama ama ben satçak olsam 2000 tl den aşşağı vermem neden böle ucuza veriorsun anlamadım piyasasını düşürüyorsun farkında olmadan ha sıkışıksan o ayrı bir konu ama yazık o paraya bedava öle bir org keşke almadan önce seningibi birine denk gelsedim yanlış anlama saygılar hayırlısı olsun nediyelim...

valla hocam yerden göğe kadar haklısnız.doğruya ne demeli bilmiyom ama.gerçektende yamaha piyasaasını öldüren yine bizleriz.ne demek yaaa daha dün aldığımız orgumuzu taptaze bir şekilde 1750ye vermek.bugüğn bi pa80 bile hala aynı havasında gidiyo.ne diyelim para kazanma uğrunaaa bir aleti eksik ve yalan yanlış çıkaranlara olsun bu cevap.piyanisti ekmek kazanma uğruna zor durumlarda bile iş yapan emekçiyi düşünen yok.

Alıntı

Öncelikle hayırlı satışlar. Gerçektende çok temiz görünüyor. Fiyat da gayet uygun. Sen söylenenlere bakma sevgili dostum. İhtiyacın varsa, 50 TL eksik ver bir an önce satılsın. 2000 TL desen kesinlikle satamazsın. Elektroniğin para etmesi eskidenmiş. Gün geçtikçe değer düşüyor. Senin bir an önce işini görmesi her şeye değer. Keşke hiç satmak zorunda kalmasak ama ne yaparsın. Umarım en kısa sürede satarsın. Kolay gelsin.

Teşekkür ederim Ruhi hocam. Düşüncelerin için........

Güncel........

İlan günceldir....

Günceldir.....