• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Siteye destek için duyuru.....

• Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 60
  • Görülen : 9K
Cevap: Siteye destek için duyuru.....

59.850 adet üye var bunun %1 i 598 kişi yapar bu %1 20 tl gönderse 11960 tl para yapar 11960/220tl=54 ay server gideri karşılanır :d yani bu hesaba göre sitedeki 59850 üyeden sadece binde 2 si aktif olarak sitede yer alıyor. :)

BENCE DE SÜPER ÜYELİK GİBİ BİŞEY OLSUN SABİT YILLIK PARALI ÜYE OLSUN FARKLI ŞEYLERDEN YARARLANSIN.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ayrıca 59850 üyemiz var 1000 tanesi bile burada aktif bulunuyorsa kendi aramızda çekiliş felan düzenleyelim herkez para göndersin 20 şer lira gibi toplanan paralarla müzik aletleri alınıp kura çekilip kazananlara gönderilsin gibi aktiviteler yapalım. Mesele her yıl böyle bişey yapalım demo yarışması gibi

bende talimat verdim pazartesi hesapa geçer durumlarımı düzeltiyim inş. daha aktif olacağım bu konuda

Ercan beyin görüşlerine aynen katılıyorum bende pazartesi günü 20 tl havale edeceğim. Saygılarımla...

sağol :/ ....

Ben de bu konuda yalnız bırakmak istemiyorum. Ben de eft talimatı verdim, Pazartesi hesaba geçer. Kusura bakmayın artık...

arikan sağol..

Benimde göndereceğim den şüpheniz olmasın ...saygılar. ....

sağol.......

Guncelleyelim