• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Son mektup (korg pa500tr)

ugurtheorca

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pA500TR
Zippyshare.com - Son Mektup.mp3

gitarist ustad benden stereo kayit istemisti. Elimden gelince zerrin ozerin son mektubunu calmaya calistim. Cok hatam var affola. Saat gec oldugu icin sesini acamadim orgun. Kanun icin ikinci kaydi yaparken duymadan caldim. Komsulari yeterince rahatsiz ettik.

Arkadaslar orgumu 5+1 sisteme bagliyorum deli gibi vuruyor duvarlarda davullar. Bu pa500tr beni gercekten tatmin ediyor. Bi de calmayi ogrensem super zevk alcam

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Son mektup (korg pa500tr)

Dınleyelım hocam persembe 1800 para gelıcek o fıyata bulabılırsem pa500tr alıcam alırsam 5ay kırıcam kafayı en baba setı hazırlıycaz hocalarımla yaza pa500tr teneke dıyenlerın yuzunu gorucem

Hadi bakalim ali kardesim. Hayirlisiyla al sende. Bu orgu iyi edelim. Bende bu arada calmayi ogreneyim:)

senden bi ricam var hocam dungece resmini optumde yattim calarmisini pa500tr de taverna ritmi varyasyon 3 ve 4 ritim hizi 88 90 olabilir baris ney rx sesi ile

Rican emrimdir ali kardesim, ne demek. Elimden geldugince calmaya calisip yarin kaydederim. Simdi gec oldu, malum sabah erken ise gitcez:). Bi de o sarkiyi bi dinleyeyim hele, hic dinlemedim ki:)

Hocam bu kayıt temız olmus ben senden acemıyım ama sana tavsıye bende pa500tr varken ben 15 yıldır pıyanıstlık yapan bı abıyle calısıyo o yardımcı oluyo cok dugune gıtmıstı benım orga zafer pa500tr set.set yaz sezonunu bunla kapattık eksıklerı yokmu bıraz daha duzgun 6.8 5.8 3.4 sarhos 7.8 ve 3tane zurna sesı lazım

Sagol kardesim..bende acemiyim, evde takiliyorum kendi kendime. Zafer arkadasin seti cok guzel. Tekrar onu yukleyecegim orga. Isten gucten ne kadar vakit kalirsa o kadar ugrasiyoruz iste:) zaten sik sik yurt disindayim. keske bana da biseyler gosteren olsa..

Valla hocam destek veren cok sagolsunlar hocam karar sesını 5tanede makam bılsen olayı kendınde bıtırırsın destege gerek kalmaz ben ne akordan nede pıcbend kullanmasını bılıyorum sadece sag elımı gelıstırıyorum bana hocam sunları ogrettı ılk basta sag el bıraz parmakların cozulunce akor en son pıcbend 5makamdandan 5sarkıyı caldıktan sonra akor benım calırmam seklm boyle hayırlı geceler

cok tesekkürler kardesim ellerine emegine saglik,
stereo olsunda hatali olsun,tabii bu cekim tekniginin caresini bulman iyi olacaktir,
duymadan calmak kolay is degil.

kanun tonu iyimiş. iyi çalışmalar.