Sounds casio cz 101

• Konbuyu başlatan olsian
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görülen : 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

olsian

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Please i dont speak turkish. May you help me sounds casio cz 101 amza set. Thamnk you

Please i dont speak turkish. May you help me sounds casio cz 101 amza set. Thank you

Cevap: Sounds casio cz 101

Sounds casio cz 101

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Sounds casio cz 101

Koca sitede Cz101 sesleri olan yokmu? Kimse sallamıyor mu? Bi cz aldık 6 ay önce. Of ne sesler yüklü amza, makedon. Ne süper aletmiş felan derken 1 hafta çalmadık bütün amza sesleri silindi. Ne dandik aletmiş. Fişten çekersen siliniyormuş sesler. Aldığım adam sesler silinirse hallederim diyordu. Midi kablosu ile yüklersin diyordu. Adamı aradım, vardı da sildim abi 6 ay geçti diyor. O da ayrı bir dingillik saygı duymak lazım nasıl olsa sattı bi kere. Şu koca sitede cz kullanan yok mu arkadaşlar? Bi adam var sürekli her siteye her foruma , her blog'a yazmış parayla sesler satılıktır telefonum şu. İyi ki elinde sesler var hemen ticaret, insanlık bitmiş. O okursa yazdıklarımı cevap yazmasın. Ben de para yok. Ziynet eşyası, hazine bonosu var kabul ederse muhuaha :) İnsanlık namına verecek varsa yazsın. Amatör evde kullanıyorum bu işten para kazanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...