• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Sözlerimi Geri Alamam by_ChordSolo

ChordSolo

Forum Doktoru
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
chordsolo.wixsite.com
Enst.
Yamaha PSR670&750
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Sözlerimi Geri Alamam by_ChordSolo

Hocam emeklerine sağlık yaylılar ve bateri bana çok hoş geldi..Altyapı mükemmel..Gitar sesleri çok iyi tınlamış..

Anlamadığım bir konu ; seslerin tamamı pansız geliyor (alkış efekti hariç) buda kayıtta ciddi derinlik eksikliği yaratmış..Yani alkış efektini ayrı tutarsak kayıt tam anlamıyla mono olmuş???

Hocam emeklerine sağlık yaylılar ve bateri bana çok hoş geldi..Altyapı mükemmel..Gitar sesleri çok iyi tınlamış..

Anlamadığım bir konu ; seslerin tamamı pansız geliyor (alkış efekti hariç) buda kayıtta ciddi derinlik eksikliği yaratmış..Yani alkış efektini ayrı tutarsak kayıt tam anlamıyla mono olmuş???

hocam şimdi farkettim,mastering plug-in de yanlış bir tuş dokunuşu:D
hemen düzeliyor,beklemede kal...

Ch.

Beklemedeyim hocam:eek:

evet şimdi oldu...

Ch.

Ohh be..Kendime geldim valla:D..Hocam şimdi çok daha iyi duyuluyor saund..Mastering konusunda çok iyi şeyler geliyor kulağıma..Seslerde eskiye oranla dolgunluk var tiz frekansları eski kayıtlarına göre biraz daha parlak sanki buda iyi birşey bana göre ben biraz tizciyim:D..Sonuç olarak bana her zamanki müthiş keyif veren bir çalışma dinledim ve arşivime kattım hocam sağolasın..

Ohh be..Kendime geldim valla:D..Hocam şimdi çok daha iyi duyuluyor saund..Mastering konusunda çok iyi şeyler geliyor kulağıma..Seslerde eskiye oranla dolgunluk var tiz frekansları eski kayıtlarına göre biraz daha parlak sanki buda iyi birşey bana göre ben biraz tizciyim:D..Sonuç olarak bana her zamanki müthiş keyif veren bir çalışma dinledim ve arşivime kattım hocam sağolasın..

sorma hocam tam bombayım...:D
enstrumanları grup kanallarına yönlendirmiştim fakat out lar mono:D
yok yere master plug-in e kaydırdım 2 saat yahu:D:D
beğendiğine sevindim...

Ch.

güzel bir çalışma tebrik ederim . snare de çok az bir reverb hoş olurdu

Bu parçayı okumak lazım....Başarılı sesler ve arenje....

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri