• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Sözlerimi Geri Alamam by_ChordSolo

Cevap: Sözlerimi Geri Alamam by_ChordSolo

bahadrıcıgım hoss olmuss ensonunda benıde bu ıslerın ıcıne sokacaksınızz zaten kafayıyemekuzereyyım muzıkten ıyıce tırlatırcaksınız bana :)

bahadrıcıgım hoss olmuss ensonunda benıde bu ıslerın ıcıne sokacaksınızz zaten kafayıyemekuzereyyım muzıkten ıyıce tırlatırcaksınız bana :)

teşekkürler İlhanım...:cool:

Ch.

çok hoş olmuş tebrikler hocam,bir ara üzerine okumalısın gerçekten...

Harika olmuş. Sesler çok iyi geliyor. Ellerine sağlık.

çok hoş olmuş.valla büyük keyif aldım dinlerken.senin çalışmalarını hiç kaçırmam bunu nasıl görmemişim hayret.sesinin bu şarkıya çok güzel gideceğinden eminim ChordSolo. bencede üzerine okursan dahada harika olur.tebrikler ellerine sağlık.

çok güzeldi çok kalitei olmuş

bulutsuzluk özlemi ellerine sağlık çok güzel bir çalışma tebrikler

çok orjinal olmuş bahadır, özellikle davula bayıldım keşke klavyelerimizdede bu tarz bir davul kit olsada orkestra tadında çalıp söylesek. harikasın dostum emeğine sağlık...

çok orjinal olmuş bahadır, özellikle davula bayıldım keşke klavyelerimizdede bu tarz bir davul kit olsada orkestra tadında çalıp söylesek. harikasın dostum emeğine sağlık...

teşekkürler hocam,davul hakkında biraz bilgi vereyim...
davul NI Komplete6 içindeki 6 serisi ile güncellenmiş sanal enstrumanlardan kontakt4 e ait.Komplete6 kurulumu yaptığınız zaman bu pakette bulunan birkaç sanal enstruman daha kurmuş oluyoruz.Özellikle yaylılar ve gitarlarda çok başarılı buldum,inanılmaz gerçekçi bir VST üretmişler ve pakette VSL teknolojisi de bulunmakta ki bu önemli bir nimet...
ben de esasen orkestra tadında düzenlemeleri sevdiğim için iyi oldu benim için...

Ch.

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri