- Enst.
- KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
Değerli üstadlarım yamaha a1000tr orgum var açık havada düğün yapmak için ses sistemi kurmayı düşünüyorum..piyasayı baya araştırdım ve benim kuracağım tesisatın listesi,(KOLON KONUSUNDA KAFAM KARIŞIK).. önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
1-Yamaha a1000tr org
2-startec ps800 power mixer
3-jeef 2500-2600 mic. (solist) sizce iş görürmü?
en uygun fiyata en iyi verim alabileceğim bi sistem kurmak amacım..
ucuz yollu 2 kolon alacağım..hangi markayı ve modeli tavsiye ediyorsunz? arıza filan çıkarmasın,yanmasın patlamasın çatlamasın..çok kaliteli olmasada düğünü götürsün yeter... kule al diye tavsiyelerde bulunmayın...bütçem 2000 Tl civarı... tromba modeli ve bm saund modelini çok met ediyorlar tanıdığım pianist arkadaşlarım
sizin görüşleriniz nelerdir..Baştan sona kadar anlatırsanız sevinirim....2 yollu kolon ne 3 yollu ne ? aktif ne pasif nedir?
cahilliğimi mazur görün daha ilk defa ses sistemi araştırıyorum
TAVSİYELERİNİZİ ACİLEN BEKLİYORUM DEĞERLİ ÜSTADLARIM..
saygılar...
1-Yamaha a1000tr org
2-startec ps800 power mixer
3-jeef 2500-2600 mic. (solist) sizce iş görürmü?
en uygun fiyata en iyi verim alabileceğim bi sistem kurmak amacım..
ucuz yollu 2 kolon alacağım..hangi markayı ve modeli tavsiye ediyorsunz? arıza filan çıkarmasın,yanmasın patlamasın çatlamasın..çok kaliteli olmasada düğünü götürsün yeter... kule al diye tavsiyelerde bulunmayın...bütçem 2000 Tl civarı... tromba modeli ve bm saund modelini çok met ediyorlar tanıdığım pianist arkadaşlarım
sizin görüşleriniz nelerdir..Baştan sona kadar anlatırsanız sevinirim....2 yollu kolon ne 3 yollu ne ? aktif ne pasif nedir?
cahilliğimi mazur görün daha ilk defa ses sistemi araştırıyorum
TAVSİYELERİNİZİ ACİLEN BEKLİYORUM DEĞERLİ ÜSTADLARIM..
saygılar...