STH uzantili dosya yi STLe cevirmek?

• Konbuyu başlatan bilgin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 7K
emc style work xt ile çevirebilirsiniz...sth haline diskete alınca dönüşüyor. eger yapamazsanız istediğiniz ritimleri bu bölüme ekleyin. halledelim..
bende style works xt ve style works 2000 universal var önceden sorunsuz ritmleri çevirebiliyordum.ama şimdi yamaha ritmlerini gw8 e çevirmek istedim ama her 2 programda çalışmıyor.programları başka pc yekurdum yine olmadı.
keşanlı mustafa senden ricamsitemizin download bölümündeki yamaha or700 v1fuat set içerisindeki 2-4 ritmleri roland formatına çevirip yollayabilirsen drumkitlerini silip prelude de yazacagım.akorları yazmada pek becerikli degilim o yüzden

banada convert ettiginiz ritimlerden veririrmisiniz tesekkurler

cengizustanın dediği gibi olacak exr46 nın kendi hafızasına attığınızda stl otomatik olarak çevirir....

roland exr 46 olmadan sth dosyalarını stl ye çevirmek için çalışır durumda emc stl works xt programı lazım
şöyle yapıyoruz: programı açıp configden exr 46 modunu seçiyoruz sonra stl conver bölümüne gelip sol kısıma roland va 7/76 yı seç singleye basarak sth uzantılı dosyanın olduğu yeri ve oradan bir adet sth uzantılı ritim seçiyoruz alttaki dosya türü kısmını zip sth olarak seçip aç a basıyoruz program ekranına çıkan uyarıya yes dediğimizde kayıt yeri soruyor kayıt yeri seçerek kaydediyoruz ve dosya stl (güven listesi )halini alıyor

hepsi bu...saygılar

paylaşım için teşekkürler.

Cevap: STH uzantili dosya yi STLe cevirmek?

teşekkürler

Cevap: STH uzantili dosya yi STLe cevirmek?

programı yollaya bilirmisiniz yada verceğim ritimleri çevirebilirmisiniz exr46or için

Moderatör tarafında düzenlendi: