Style paylaşım portali açıldı!

İyiki Doğdunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zaferaltun

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
PA600 QT
Merhaba arkadaşlar. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Aşağıda tüm klavye üstadlarına yönelik bir portal hakkında bilgi mevcut.

I 'm Styler, dünyanın dört bir yanındaki müzisyenlerin kendi stillerini özgürce paylaşmalarını amaçlayan ve ticari bir amaç gütmeyen, İnternet bağlantınızın olduğu her türlü cihazınızdan ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bir sistemdir.

Sistemin kurucusu Zafer Altun, profesyonel olarak yazılım sektöründe çalışmakla beraber aynı zamanda müzisyendir ve bu tarz bir sistemin özellikle elektronik enstrüman kullanan müzisyenler için büyük bir ihtiyaç olduğu görüşündedir. Çünkü enstrümanlar her ne kadar binlerce stili fabrikasyon olarak içerse de milyonlarca müzik parçasının sadece bu stilleri düzenleyerek gerçek zamanlı performans sergilenmesi imkansızdır. Bu sebeple müzisyenler her zaman ek stillere ihtiyaç duyarlar ve I 'm Styler 'ın çıkış noktası da budur!

Birlikte daha güçlüyüz!

I'm Styler

Cevap: Style paylaşım portali açıldı!

hocam açmış olduğunuz konular birbirinin aynı olduğu için birini sildim diğer konuyuda rastgele bir bölüme açtığınız için serbet konular bölümüne taşıdım. lütfen açmak istediğiniz konuyu ilgili bölümlerde paylaşınız. çalışmalarınızda başarılar dilerim..

site çok dahiyane olmuşta korg için söylüyorum yazılarn ritimlerin sample kitleri ne olacak hangi kitlerle yazıldığı bilgisi hangi soundlarla yazıldığı bilgisi ve kitlerinde paylaşımları olmadan ritimleri nasıl okutacak insanlar?

site çok dahiyane olmuşta korg için söylüyorum yazılarn ritimlerin sample kitleri ne olacak hangi kitlerle yazıldığı bilgisi hangi soundlarla yazıldığı bilgisi ve kitlerinde paylaşımları olmadan ritimleri nasıl okutacak insanlar?

Sanırım standart kitler ile yapılacak çalışmalar yada yükleyenler kendi düzenleyecek..

Bu arada site gerçekten çok hoş ve anlamlı olmuş..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arkadaşlar öncelikle hem gönderimi doğru yere koymakla uğraştığınız hem de ilgilendiğiniz için teşekkürler. Standart kit ve soundların dışında yazılmış olan ritmler varsa bunlar açıklama kısmında belirtilebilir. Ben hatta ayrı bir alan olarak "Kullanılmış olan kit" diye bir alan daha açacaktım, açıklama kısmı yeterli diye düşünüo vazgeçtim. Sound konusu ise şöyle, zip dosyasına gömme şansınız var sonuçta, talebe göre 1 mb sınırını yükseltebiliriz, sorun değil.

Tekrar teşekkürler

casio at-3 ve at-5 modellerinin de eklenmesini istiyorum hocam size zahmet ekleyin de çorbada bizim de tuzumuz olsun :))
selamlar.

Pa 500 batı için Türk pop dance trance house slow vahde ritimlerine ihtiyacım var

Güzel bir portal olmuş ancak ritim yazan arkadaşların ritimlerini portala koymaları teşvik edilirse daha iyi olacaktır. Mesela birisi yazdığı ritmi portala yükledi diyelim ve bu ritimin atıyorum 100 defa indirildiğini varsayarsak indirme sayısı 100 e ulaştığı için ritimi yazan arkadaşa belli bir miktar ücret verilmesi gibi. Yani bu ödül ücret de olmayabilir yeterki ritim yazan arkadaşı teşvik edici bir unsur olsun yeterlidir diye düşünüyorum.

Kesinlikle desteklenmesi gereken bir oluşum, başarılar dilerim elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışacağım ...

Bu portal daha önce açılmalıydı biraz geç kalınmış olabilir ama bizede desteklemek düşer bu projesi için zafer altun ustadıma teşekkür ediyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...