• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

style ve sound effekt kaydetmek

aslanim

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
merhaba arkadaslar,

suan kendime karma set yapiyorum. bi sorum olacak mesele herhangi bi setteki begendigim style ve sound (STS 1-4) lar var, bunlarin kendilerine göre effekt ayarlari var. simdi effekt ayarlari kayb olmadan nasil kendi setime yükleyebilirim??

begendigim style ve soundlari yükledigimde bütün effekt ayarlari degisior

Tsk ederim

Cevap: style ve sound effekt kaydetmek

arkadaslar kimsenin bu konuda bi bilgisi yokmu????

biraz bekle eminim cıkacaktır..

İlgili seti cihaza yükle, Ots yi seç, performansa kaydet ve seti save et. Kendi setini yükle, usb den ilgili setin klasörüne gir, performansa gir ve ilgili performansı tek olarak setine yükle. Tabi soundu, style ı ve kit gerekiyorsa kitide yüklediğini varsayıyorum. Şuan korg kullanmıyorum, benim hatırladığım bu, daha pratik bir yolu varsa yazacaklardır hafta arası daha aktif olur forum.

öncelikle tsk ederim size . OTS dedin de OTS ne oluyor acaba STS mi yazmak istedin???

anladığım kadarıyla ritimdeyken kayıtlı 4 tane sts den bahsediyorsun..bildiğim kadarıyla bozulmaması lazım ama global ayarlarından değişebilir.en kolay yolu sts leri performance olarak kaydet öncelikle..sonra ritimi yükledikten sonra performanceleri yükle sonra sts olarak ritme kaydet..

dikkat ettim yazdıklarım volkanb ile aynı..ayrıntılı yazıcam açıklığa kavuşsun konu

baştan alırsak stsni almak istedigin seti yukle.sts yi alıp performance olarak kaydet.seti kaydet.seti sil.karma oluşturdugun seti yükle.sonra kaydettigin setin performance bölümüne gir almak istedigini seç kendi setine yükle..

Moderatör tarafında düzenlendi: