Şu ankete hayır diyelim

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Şu ankete hayır diyelim

ankete hayır diyemedim.girdim bilgisayarım kilitlendi site her şeyi mahfetti kapanmadı 30 tane oldular bir saatte zor temizledim tellisaz:(başkalarınada aynı şeyler oldumu merak ettim:)

anketten önce hayır demen gereken başka şeyler var, anket ne ki, komik geldi bana kusura bakma

anketten önce hayır demen gereken başka şeyler var, anket ne ki, komik geldi bana kusura bakma

KARDEŞİM BUNUN NESİ KOMİK.seçimlerden sonra fransada yeni yönetim halkın nabzını yoklamak için kamuoyu araştırması yapıyor.bizde elimizden geldiğince bu tür arenalarda da ülkemizin çıkarları için tepki koymaya çalışıyoruz.Ayrıca hayır denecek o kadar çok şeyin ötesininde farkındayım ülkemizingidişatı, içinde bulunduğu sorunlar benim ruh yapımı bozdu nerdeyse

ankete hayır diyemedim.girdim bilgisayarım kilitlendi site her şeyi mahfetti kapanmadı 30 tane oldular bir saatte zor temizledim tellisaz:(başkalarınada aynı şeyler oldumu merak ettim:)

Ferdesu hanım linki tıklar tıklamaz site açılıyor evet ve hayır karşında zaten öyle virüslü trojanlı site değil(tekrar baktım)

Ferdesu bende de birden fazla sayfa açıldı evet ama virüs oldugunu sanmıyorum. kapattım ben sonradan acılanları.

Evet aynı siteye ben bir hafta evvel girdim bayağı bir zorluyor ama biraz uğraşma ile non (hayır)a ulaşabildim.Fransıza ermeniye bir tokat, bir ders vermek istiyorsak lütfen biraz duyarlı olalım Bir Türk gibi davranalım.Şimdiden teşekkürler ve hayırlı mübarek ramazanlar diliyorum.

bilgi için teşekkürler umutpa.kene gibi siteymiş:D:D

o hayır kısımı varya evetcilere kapak olsun:)özellikle Valérie Boyer e kapak olsun:)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri