süper loto rekora koştu

İyiki Doğdunuz :)

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
süper loto perşembe günü 20 milyon eski para ile 20 trilyon dağıtıcak hani derler ya hayallerimiz olmasa yaşayamazdık bu ikramiyenin tek talihlisi siz olsanız ne yapardınız yorumlarınızı merak ediiyorum. ilk yorum benden gelsin istanbulun 2. başkenti olan kadıköye istanbulun en büyük düğün salonunu kurardım gösterişli bi açılış organize ederdim.KESİN 3 AY SÜRMEDEN BATARDIM

Cevap: süper loto rekora koştu

bu parayı ben şahsen istemem neden dersen insanı hayata bağlayan şeylerden biride alamadım satamadım ödeyemedim vs vs gibi hayatın kavgaları ee bu para çıkınca ne yapacaksın heleki benim yaşadığım gibi küçük bi yerde ? valla aklıma ilk gelen çok sessiz güzel bi denizi olan yerden ev alırım hergün balığa giderim ,diğer para bitene kadarda hiç çalışmam birdahamı gelecem dünyaya diycem ama dikkat edin büyük ikramiye çıkan şahısların bi çoğu sefalet içinde ölmüşler yada başlarına olmadık olaylar gelmiş,yok yok ben böyle mutluyum abi az olsun helalinden olsun...

çalışmadan sadece gezerdim bütün dünyayı dolaşırdım çünkü çalışmaktan yoruldum

Okan ketron abilerim siz müzisyenliği meslek olarak yaptığınız için bir bıkkınlık var üzerinizde okadar piyanist var forrumda bir çoğunluğu evde orgun yüzüne bile bakmıyolar ben ve benim gibi acemilerin içinde bir uhde var bi düğün salonu acarım bitanede müzik aletleri satan mağaza batarsa batsın yahu 20 milyon az paramı :D:D:Dokan abi 10tl yatırdım sana en kral cihazı alıcam yamaha toros5 çıkıyomuş:D:D

on tl yemi ali sakız alırsın ancak

Okan ketron abilerim siz müzisyenliği meslek olarak yaptığınız için bir bıkkınlık var üzerinizde okadar piyanist var forrumda bir çoğunluğu evde orgun yüzüne bile bakmıyolar ben ve benim gibi acemilerin içinde bir uhde var bi düğün salonu acarım bitanede müzik aletleri satan mağaza batarsa batsın yahu 20 milyon az paramı :D:D:Dokan abi 10tl yatırdım sana en kral cihazı alıcam yamaha toros5 çıkıyomuş:D:D

Alicim ALLAH ım gönlüne göre versin ne diyeyim,Tyros için ayrıca teşekkür ederim hani yanında bi kronosta olsa fena olmaz diyorum bak gariii ağanın eli tutulmaz :D aslında biz burda ağanın eli öpülmez diye biliyoruz bak işte ağa :D

Alicim ALLAH ım gönlüne göre versin ne diyeyim,Tyros için ayrıca teşekkür ederim hani yanında bi kronosta olsa fena olmaz diyorum bak gariii ağanın eli tutulmaz :D aslında biz burda ağanın eli öpülmez diye biliyoruz bak işte ağa :D

10tl yatırddım süper lotoya bide kronos tesisat ında benden ben 10 tl ye 3günlüğüne hayal satın aldım heheheheheheheehe

işimiz artık şansa kaldıysa bende şans yok :)

loto bana çıksa mutluluktan havaya uçarım kesin üstgeçide çarparım yere düşerim sonra üstümden tır geçer asfalttan kazınırım şanssızlık bizde ata sporu :):):):):):)

bide soruya cevap vereyim bu para bana çıksa sizi tanımam :):):):) zaten çoğunuzu tanımıyorum :):) zorluk çekmem yani :):):) hehehe

Moderatör tarafında düzenlendi:

ben 10tl lik oynadım çıkmasa bile 3 4 günlük hayal satın aldım

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri