süper loto rekora koştu

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: süper loto rekora koştu

Şuan sevdiğiniz klavyelerinizden kopmak istemiyorsanız bence hayal kurmayın :)

Diyelimki para size çıktı,güzel havuzlu bir villa aldınız,büyük odalardan birini stüdyo yapıp,Tyros5,Kronos ve Jüpiter80 ile donattınız,sonra oturdunuz dedinizki biraz takılayım ama maalesef aklınızda hep acaba yarın masaj için nereye gitsem olacaktır :) Para güzeldir ama fazlası adamı yoldan çıkarır..

Moderatör tarafında düzenlendi:

O paradan hayır gelmeeezz....Adamı telef eder...

bu parayı ben şahsen istemem neden dersen insanı hayata bağlayan şeylerden biride alamadım satamadım ödeyemedim vs vs gibi hayatın kavgaları ee bu para çıkınca ne yapacaksın heleki benim yaşadığım gibi küçük bi yerde ? valla aklıma ilk gelen çok sessiz güzel bi denizi olan yerden ev alırım hergün balığa giderim ,diğer para bitene kadarda hiç çalışmam birdahamı gelecem dünyaya diycem ama dikkat edin büyük ikramiye çıkan şahısların bi çoğu sefalet içinde ölmüşler yada başlarına olmadık olaylar gelmiş,yok yok ben böyle mutluyum abi az olsun helalinden olsun...

Her kelimesine katılıyorum.
Hayal kurmaya gelirsek :)
Herhangi bir köyün biraz dışında kocaman bahçeli triplex yaptırır, ses sistemleri ile donatır, piyasadaki bütün orgları alır koyardım. he heee

Evet dosttlar 1tane 2 tane 3 var 1.talihli kadıköy 2.talihli avrupa yakasında kadıköy acıbadem eski oturduğum yer nankör semt yaw neysee pendiğede yakın sayılır kısmet bidahaki sefere

Yapacağım şey; kişisel harcamalarımı çıktıktan sonra, geri kalan parayla merkezi yerlerde, banka, fastfood vs. gibi kurumsal firmaların kiralamalarına uygun dükkanlar alırdım. Oradan gelecek akarla kendime müzik aletleri dükkanı açar, belkide belirli bir markanın distrübütörlüğüne soyunurdum. Müzik ve hayır işlerine ağırılık verirdim.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri