sx3000 ritim demoları kısa kısa

Cevap: sx3000 ritim demoları kısa kısa

çok teşekkür ederim üstadım demolar baya bir fikir verdi alacam saygılarımla.....dostum ben bunları birdaha dinleyemiyorum galiba kalkmış bi problem var bi ilgilenirsen sevinirim...

Kardeş linklere baktım sorun yok daha demin baktım sorunsuz açabiliyorum.

tamam dır sorun çözüldüüüü piyanist üstadım gerçekten çok saol ben bu klavyeyi beğendim nasipse alacaz artık teşekkürlerimi sunar saygılar dilerim....

Moderatör tarafında düzenlendi:

almak istersen bende uygun fiyata var.2200 tl istiyorum sadece ufak tefek çizikler var.ekran jelatini bile duruyo daha. sadece evde kullanıldı.patten ram var üzerinde

Çok teşekkürler hocam,çabalarınız için :)

Hocam: ben bu cihazı almayı düşünüyorum.Her ne kadar ikinci eli olmasa da saundu farklı geliyor bana.Ayrıca , içinde bulunduğu fiyat aralığındaki diğer cihazlardan farklı yönleri de çok sanırım.

Ben müzisyen değilim.Ancak iyi bir klavye almayı düşünüyorum.Maksimum 2.500 TL gibi bir bütçe ile yola çıkıcam.Şu cihazlar benim için ön plânda:

Ketron SX3000(2. EL), KORG PA500 TR(2. EL) , YAMAHA OR700 V2(SIFIR)

Sanırım bu cihazların hepsini kullandınız;yanılıyorsam düzeltin...

Tabiki hangi cihaz olursa olsun ,önce bir cihazı denemek,incelemek ve fikir sahibi olmak gerekiyor.

Genelde, "Ketron" kullanan kişiler ,"bu tadı başka cihazlarda alamazsınız" diyorlar;Sizin gözünüzle bu cihazların (sizi fazla yormadan) kısa bir yorumunu alabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler...

hocam ellerinize sağlık güzel rtmler

ben pa500tr ve or700v1 v2 ve pa80 kullandım her türlü özelliklerini değişik ortamlarda ki performanslarını iyi bilirim bunlara kötü org demiyorum haklarını yemek doğru olmaz bu aletler ilede gayet mutlu olabilirsiniz bunlar ilede hertürlü müzik düğün yapılır ama sx3000 çok yönlerden bu aletlerden önde bir orgtur bu benim tecrubem ve bilgi birikimim
sound malzeme kalitesi kullanım pratikliği içindeki türk ve yabancı kaliteli sesler drum kitler bakımından hepsinin ötesinde bir cihaz bu aleti pa1x pro gibi aletlerle kıyaslamak gerekir
pa800 teknolojik olarak daha özellikli olmasına rağmen plastik ve kalitesiz malzemeden olması ise ayrı bir konu ritim olayına gelince bu çok değişken bir mesele aynı ritmi bütün orglara yapabilirsiniz fakat bu ritmi oluştururken kullanılan drum kit ve seslerin kalitesine göre o ritim farklı bir boyut kazanır ben sx3000 ni almadan önce beni en çok düşündüren mesele disketli olmasıydı fakat aldıktan sonra disketin mesle olmadığını farkettim çünkü pattern ram var ve 200 ritim yükleniyor ayrıca 20gb lik hd var benim alette o yüzden sıkıntı yok bu alet özelliklerine göre çok uygun fiyatlı bir alet herkeze şiddetle tavsiye ediyorum fakat yinede siz siz olun alet alırken canlı denemeden almayın bana göre iyi olan size göre iyi olmayabilir

okan__09okan__09

Moderatör tarafında düzenlendi:

kayıttan kaynaklanan bir şey olabilir yoksa bir sıkıntı yok yinede sağol

hocam demoları degilde ritimleri paylasssan belki ksx3000 kullanan arkadaşlara lazım olabilir

ritimlerin hepsi şu an sx3000 kullanan arkadaşlarda var zaten bende ortalıkta gezen ritimleri indirmiştim 2-3yazdığım ritim vardı onlarıda paylaştım zaten merak etme:)