sx3000 UMTsx 2011 yeni set by_ümit

Cevap: sx3000 UMTsx 2011 yeni set by_ümit

Tünel müzik neden bu programı vermiyor anlamış değilim. Ketron kullancılarına büyük haksızlık yapılıyor.

ümit abi bana bahsettiğin user kit dizilişine göre yapilan setmi bu

ümit abi bana bahsettiğin user kit dizilişine göre yapilan setmi bu

evet ilk önce kopyaladığım orgu önüme koydum istediğim ritimlerdeki kullanılan drum kitleri açtım bakarak benim orga user kit olarak yaptım sonrada o ritimleri styl works universal programında konvert ettim sonra bu kitleri yerine koydum ritim ses balans ayarlarını yaptım oldu. user kit yaparken kopyaladığınız orgta örneğin c1 notasında darbuka tonu var diyelim sizde c1 notasına orgunuzda bulunan ona benzer bir darbuka tonunu koyuyorsunuz sırasıyla bütün notalara aynı işlemi uyguluyorsunuz sonra ses volümlerini efektlerini ayarlıyorsunuz birde birbirini tamamlayan sesleri birbiri ile ilişkilendiriyorsunuz örnekin d2 notasındaki darbuka tırrr devam eden sesini e2 notasına koyacağınız bir darbuka kenar sesiyle sonlandırıyorsunuz bunun içinde e2 ve d2 noyalarını eşliyorsunuz bazı ince detaylar daha var ben bu şekilde i30 da pa80-55 te bir çok kit yapmıştım aynı özellik ketrondada var

daha bu ritimler sadece başlangıç vakit buldukça daha yenilerini ekleyeceğim sizde bu ritimleri kendinize göre ses ayarlarını yapabilirsiniz

Hadi bakalim ketroncular hayirli olsun artik ümit abi sizin tüm isteklerinize cevap verecek bundan sonra gerçekten takdire değer bir abimdir.zaten bir çok kez karşilaştik onunla inşallah başarilarinin devaminin ardi arkasi kesilmez..

Saygilarimla....

sağolasın sinan müsait bir zamanda orgları yanyana getirelim bak birçok demo yaptım bu sayede bir hafta içinde siteden iki arkadaş sx3000 bir arkadaşta xd9 aldı bakalım sanada aldıracazmı bir ketron:)

sağolasın sinan müsait bir zamanda orgları yanyana getirelim bak birçok demo yaptım bu sayede bir hafta içinde siteden iki arkadaş sx3000 bir arkadaşta xd9 aldı bakalım sanada aldıracazmı bir ketron:)

Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim Ümit Bey...

"KETRON"daki sound çok canlı.Canlı saund beni cezbetmişti zaten.Ben hobi olarak klavye çaldığım için "tesisatta ses nasıl olur?" olayını bilemem.SX3000 için "tesisatta metalik bir ses çıkarıyor" diyorlar ama ben bu konuda yorum yapamam.Ayrıca, "YAMAHA tesisat seçmez" diye de duymuştum.Doğruluk payı nedir bilemiyorum.Açıkçası bunlar beni ilgilendirmiyor da.

"SX 3000" in üzerindeki hoparlörler çok güçlü ve de kaliteli.Tuşe de yarı ağırlaştırılmış piyano tuşu.Kasayı hiç söylemiyorum zaten ; tank gibi.Tek kusuru var: malesef çok ağır.Müzisyen olsaydım bunu gözardı etmezdim sanırım.

"KETRON" bir kere çalındığında akılda kalan bir "saund"a sahip ; Gerçekten bu cihazı herkese tavsiye ederim.Şunu da eklemeden geçemiyeceğim : "Her cihazın(markanın) kendine has bir tadı var ; bunu gözardı edemeyiz..."

Herkese iyi günler dilerim...

bazı hoparlörlü orglar kendi hoparlöründen iyi ses çıkar tesisatta kötü
bazısı var hem kendi hoparlörü ile tesisattaki soundu aynı olur
sx3000 ise tesisatta kendi hoparlöründen daha kaliteli bir sound veriyor

bir kere tesisatın kalitesi kesinlikle çok önemli
tesisat seçme diye bir şey olmaz
kötü tesisatı hiç bir org seçmez:)