• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Takas pa500tr ile dante tr

• Konbuyu başlatan maktas
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görülen : 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maktas

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Medeli Dante tr
elimde bulunan korg pa 500tr mi medelli dante tr ile kafa kafaya ikinci el takas etmek istiyorum.orgum sıfır gibidir kullanamıyorum geçe çalıştığım için dante tr ise sırf merakımolduğu için takas istiyorum saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Takas pa500tr ile dante tr

güncel ilan

Elindeki Cihaz Daha İyi. Neden Heyecan Arıyorsun.

Elindeki Cihaz Daha İyi. Neden Heyecan Arıyorsun.

Heyecan aramak değilde, doğru yolu bulmak diyelim buna. Her iki klavyeyi de kullanmış biri olarak yazıyorum; ve şu an Dante tr ile, düğünlere gidiyorum. PA500 de ki lezzet eksiğini DANTE TR kapatıyor, Teknolojik olarak da, DANTE TR her bakımdan önde. Birde DANTE TR de yenilikler devam ediyor ve edecek. Sound olarak karşılaştırmak gerekirse, 1 kere deneyin farkı görün burda anlat anlat hepsi boş.

yeğenim sağol teşekkür ederim sana heyecan arıyorum vallahi ben emekliyim vede bir salonda müdürlük yapıyorum eğer kafa kafaya yani para alıp vermeden takas etmek istiyorum ikinizede saygılar.

bu konuyu güncelleyin 2.ye aynı konudan açmaya gerek yok.

Aslında korg pa500 tr yi iyi işleyememişsiniz..Yanlış anlamayın sakın bunu sadece sizden duymuyorum.Bazı müzisyen piyanist arkadaşlardanda duyuyorum.Ben hep demişimdir ve halada diyorum korg pa500 tr üzerinde fazla durulmadı üvey evlat muamelesi gördü bu klavye.haftasına yada bi ay sonrasına yeni klawyeler çıkıyor ve yeni teknoloji ile tanışılıyor.Ve burda bende dahil buna ilgimizi çekiyor ve kolayımıza geliyor herşey.misal verirsek eğer çiftetelli çalarken hazır da bulunan klarnet meyanları sampleri veya taksimleri bizi yormadan işimizi yapmayı hedefliyor.Ben şahsen pa500tr ye pa80den pa55den pa800den ve hatta x2den aldığım ritimler oldu ve bunları pa500trye uyarlamaya çalıştım okutmaya çalıştım bir iki editlemeyle de sonuç olarak harika ritimler ve saund elde ettim.Aslında işin özü klawye değiştirmek deil klawyeyi herşeyiyle beraber iyice öğrenmektir.Klawyeyi iyice öğrendikten sonra yetmesse o zaman deişim yapılabilir.kusura bakmayın kafanızı ağrıttım biraz ama son olarak size bir link vericem benim sayfamdır bu 500tr yi bi daha dinleyin diye...Selamlar sevgiler...

Afyon Tarzı Yapıştır Çiftetelli...Korg PA500TR: http://youtu.be/ADBn7yV41Ck

Aslında korg pa500 tr yi iyi işleyememişsiniz..Yanlış anlamayın sakın bunu sadece sizden duymuyorum.Bazı müzisyen piyanist arkadaşlardanda duyuyorum.Ben hep demişimdir ve halada diyorum korg pa500 tr üzerinde fazla durulmadı üvey evlat muamelesi gördü bu klavye.haftasına yada bi ay sonrasına yeni klawyeler çıkıyor ve yeni teknoloji ile tanışılıyor.Ve burda bende dahil buna ilgimizi çekiyor ve kolayımıza geliyor herşey.misal verirsek eğer çiftetelli çalarken hazır da bulunan klarnet meyanları sampleri veya taksimleri bizi yormadan işimizi yapmayı hedefliyor.Ben şahsen pa500tr ye pa80den pa55den pa800den ve hatta x2den aldığım ritimler oldu ve bunları pa500trye uyarlamaya çalıştım okutmaya çalıştım bir iki editlemeyle de sonuç olarak harika ritimler ve saund elde ettim.Aslında işin özü klawye değiştirmek deil klawyeyi herşeyiyle beraber iyice öğrenmektir.Klawyeyi iyice öğrendikten sonra yetmesse o zaman deişim yapılabilir.kusura bakmayın kafanızı ağrıttım biraz ama son olarak size bir link vericem benim sayfamdır bu 500tr yi bi daha dinleyin diye...Selamlar sevgiler...

Afyon Tarzı Yapıştır Çiftetelli...Korg PA500TR: http://youtu.be/ADBn7yV41Ck
KARABULUT çok güzel yazmışın bir pa 500 tr kullanıcısı olarak seni kutluyorum birde hocam yapıştırı nasıl yükledin yardımcı olursan sevinirim

ben ev kullanıcısıyım bende or 700 v1 vardı bir heves biraz para kaçırdım v2 plus yapırttım 8 ay kadar kullandım org güzel gerçekten hakkını yiyemem ama ısınamadım değştirme kararı aldım bende dante tr ile pa 500 tr arasında gittim geldim araştırdım dante tr or 700 ritimlerini okuduğunu öğrendim or 700 güzel ama kulak zevki beni sarmadığı için dante tr tercih etmedim kulak zevki herkesin farklı pa 500 tr aldım ve çok memnunum abartısız söylüyorum pa 800 dahil almayı düşünmüyorum sadece tek sıkıntı çalmaktan çok ritim ses yazmaya yada editlemeye ile zaman geçiyor nevale çok az ama uğraştıkça çok güzel şeyler çıkıyor ben ev kullanıcısı olduğum için çok sorun olmuyor zaten çoğu ritimi bitti kendi setimi oluşturdum canlı çaldığın için midi olsun introlu ritim olsun kullanmıyorum dante tr de mp3 çalar var introlu ritim çok ve arkasında can hocamız dr salim batuh gibi çok büyük isimler var ve devamlı destekleniyor birde dante tr için bir kişi kötü demedi ama biri dante tr der biri korg pa 500 tr biride yamaha or 700 v2 plus kulak zevki bunu unutmayalım :)

teşekkürler hasancığım.saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...