Aslında korg pa500 tr yi iyi işleyememişsiniz..Yanlış anlamayın sakın bunu sadece sizden duymuyorum.Bazı müzisyen piyanist arkadaşlardanda duyuyorum.Ben hep demişimdir ve halada diyorum korg pa500 tr üzerinde fazla durulmadı üvey evlat muamelesi gördü bu klavye.haftasına yada bi ay sonrasına yeni klawyeler çıkıyor ve yeni teknoloji ile tanışılıyor.Ve burda bende dahil buna ilgimizi çekiyor ve kolayımıza geliyor herşey.misal verirsek eğer çiftetelli çalarken hazır da bulunan klarnet meyanları sampleri veya taksimleri bizi yormadan işimizi yapmayı hedefliyor.Ben şahsen pa500tr ye pa80den pa55den pa800den ve hatta x2den aldığım ritimler oldu ve bunları pa500trye uyarlamaya çalıştım okutmaya çalıştım bir iki editlemeyle de sonuç olarak harika ritimler ve saund elde ettim.Aslında işin özü klawye değiştirmek deil klawyeyi herşeyiyle beraber iyice öğrenmektir.Klawyeyi iyice öğrendikten sonra yetmesse o zaman deişim yapılabilir.kusura bakmayın kafanızı ağrıttım biraz ama son olarak size bir link vericem benim sayfamdır bu 500tr yi bi daha dinleyin diye...Selamlar sevgiler...
Afyon Tarzı Yapıştır Çiftetelli...Korg PA500TR:
http://youtu.be/ADBn7yV41Ck