*takvimlerden haberin yokmu* yeni demo (furalabi)

furalabi

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa300
bu demoda ufak bir farklılık var arkadaşlar.. bu sefer yorum bana ait değil. biricik yeğenim nurbanu ya ait.. kocaeli de üniversite okuyor. klasik gitar çalıyor klavyeyle okumakta zorlandı biraz kendisi çalıp söylemye alışık.. böyle bir demo yaptık sizlerle paylaşmak istedim.. bakalım yeğenimin duru sesini beğenicekmisiniz.. klavye: vural vokal. nurbanu yorumlar için şimdiden teşekkürederiz...

http://soundcloud.com/furalabi/takvimlerden-haberin-yokmu

http://www1.zippyshare.com/v/61925854/file.html

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: *takvimlerden haberin yokmu* yeni demo (furalabi)

Genç yetenek kardeşimizi tebrik ediyorum.. Bir de sadece kendi çalıp seslendirdiği parçaları paylaşabilir misiniz? Bence kendi çalıp söylemesi çok daha farklı olabileceğini düşünüyorum. Girişlerde (ara nağme)makamsal sıkıntı olmasına rağmen emek verilmiş güzel bir çalışma olmuş.
Teşekkürler..

Bu arada ses gerçekten duru.. (maşallah)

Moderatör tarafında düzenlendi:

yorum için teşekkürler üstadım.. tekrarlamadan bir seferde yaptık bu demoyu.. bu nedenle hatalar yanlışlar var mutlaka. affola diyorum.. kendi çalıp söylediği bir kaç kayıt var aslında ses kalitesi çok düşük. bi elden geçirip yayınlarım onlardanda birini...

teşekkürler vural abi emeğinize sağlık,

yorum için teşekkürler üstadım.. tekrarlamadan bir seferde yaptık bu demoyu.. bu nedenle hatalar yanlışlar var mutlaka. affola diyorum.. kendi çalıp söylediği bir kaç kayıt var aslında ses kalitesi çok düşük. bi elden geçirip yayınlarım onlardanda birini...

Estağfurullah, rica ederim.. Sizlerde bilirsiniz ki hiç bir emek karşılıksız değildir. Ortada harcanan bir emek var. Benimki eleştiri değil, sadece kendimce fikirlerimi sunmak istedim..
Tekrarını bekleriz..

teşekkürler vural abi emeğinize sağlık,

çok teşekkürederim üstadım.. forumda renk olsun diye ne bulursam paylaşıyorum :) beğenmene sevindim...

Hocam zıppyshare olarak paylasırmısın senden özel bi isteğim var murat kekilli yaşamakmı hayatmı bu benim aşktan şansım yokmu sen yorumla hocam tam ağzına layık bi şarkı

Hocam zıppyshare olarak paylasırmısın senden özel bi isteğim var murat kekilli yaşamakmı hayatmı bu benim aşktan şansım yokmu sen yorumla hocam tam ağzına layık bi şarkı

ali isteğini yaparım kardeşim... fakat evi taşıdım müsait olduğumda yaparım söz.. yapılcak başka demolarda var.. ev darmadağın orgu açarsam kıyamet kopabilir:D oyüzden beklicem bikaç gündaha...

vuralcım yeğeninin sesinin çok tatlı bir tınısı var.eğer üzerine biraz düşerse sesin harikalar yaratır..ikinizin o güzel gönlüne sağlık.çok güzeldi.

vuralcım yeğeninin sesinin çok tatlı bir tınısı var.eğer üzerine biraz düşerse sesin harikalar yaratır..ikinizin o güzel gönlüne sağlık.çok güzeldi.

güzel yorumuna teşekkürederim yaşarabi.. yeğenim bayrağı benden alacak Allah izin verirse.. çok yetenekli ve azimli.. sesi evet ok sade ve hoş bir tonu var.. aslında kendisi çalıp söylemeye alışık. klasik gitar çalıyo. klavye biraz tuhaf geldi alışık değil yapalım dedim hatıra olsun :) beğenmene sevindim abim...