• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Tanıtım vıdeo cektım pa600

Cevap: Tanıtım vıdeo cektım pa600

faydalı bir tanıtm olmuş hocam

sinan hocam cok sevindim insallah isinize yarardir

işte 10 numara olmuss bu ya ustad 800 lerde ramı sılme ımkanı var bunda nasıl sılınebılır dıyelım set yukledık begenmedık eskı setı yıne yukluyecezz

orgcu hocam ben media bölümünden tümünü öyle sildim öyle siliniyor ve set yüklemesi mesela benim 69 mb set yüklerken en fazla2 dakikami aliyor tektek daha silmedim onu bir ara bakip sizlere söylerim

saygilarimla

ertan hocam gayet başarılı bir paylaşım olmuş teşekkür ediyoruz,emeğe saygı...

ben tesekür ederim vakit ayirip baktiginiz icin önemli olan isinize yaramasi

arkadaşım çok teşekkür ederim tanıtım için, ben özellikle mp 3 çalma kalitesini ve vokal silme özelliğinin nasıl olduğunu merak ediyorum müsait olduğunuzda deneyip bizimle paylaşırsanız seviniriz tekrar hayırlı olsun yeni orgunuz

yildirim hocam videoda mp3 ile ilgili gerekse transpose gerekse solo ses kismayi anlatmistim ama tekrardan bakip size mutlaka söylerim mp3 transpose oluyor arti solo ses kisiltiliyor tamamiyla kapanmiyor bi hasa türk mp3 lerde mp3 calismalarinizda bir dosya ayarliyip sarkilari arka arkayada calma imkaniniz var mp3 ama 1 tanedir yani 2 mp3 ayni anda calma mümkün degildir
1 sarki bitip öteki baslar pa800 de 2 mp3 calma imkani var buna sadece 1

saygilarimla

Ertan kardeşim tanıtımı izlemeden teşekkür etmek istedim izleyince bu konuda da bilgi verdiğinizi gördüm tekrar teşekkür ederim