Tavsiye

• Konbuyu başlatan İso67
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 4K

İso67

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Arkadaşlar ben org almak istiyorum korg düşünüyorum bütçe 1500 ile 2000 arasında pa 80 ne baktim da nerdeyse pa 500 sifiriyla eşdeğerde piyasada 500 ler tutulmuyor mu bi piyanist arkadaş ondan uzak dur diyor kafam karisik biri ikinci el 1700 e diğeri sifir ayni fiyata lütfen yorumlarinizi bekliyorum

Cevap: Tavsiye

pa500 3 çeşidi var pa 500 pa500ort pa500tr tr olan daha pahalı 2350tl pa 80 güzel alet ama eski olduğu için ben almazdım bende bu ara korg pa 300 araştırıyorum onada bi bak oda 2.350 civarı sıfırı.

Eyw tufancim hani belki ilahili bi grup kurarim yari yolda birakmasin da ogrenecegimiz çok şey var

Illaki korg diyorsanız pa80 alin sıfır diyorsan pa 300 alın

zonguldaklısınız sanırım. oyleyseniz hemşerim olursunuz. 05435188423 telden ulaş görüşelim. elimden geldiğince yarıdmcı olmaya çalışırım size

Yine bir tavsiye sorusu yine eldeki cihazları övme cevapları :) Sayın arkadaşlar zaman zaman bu tür sorulara muhatap oluyoruz bırakalım onu alma bunu al cevapları gelin elimizde ki cihazların + ve - 'lerini yazalım bu şekilde açılan konuya daha faydalı cevaplar vermiş oluruz.Neye göre onu alma neye göre bunu al ,ben pa500TR için konuşuyorum bu cihazı ben kullanıyorum ama bunu ALMA çünkü; bu cihaz dışarı kapalı bir klavye yani sample ses atamazsın böyle olunca bir çok pa80 pa800 ritimlerini okutamazsın bu alete , bu cihazda zurna sesi arıyorsan ALMA çünkü çok zayıf,bu cihazda asma davul benim için önemli diyorsan ALMA o da çok zayıf.... Yine pa500TR için konuşuyorum bu cihazı AL,çünkü; yukarıda saydığım olumsuzluklar dışında iyi yanı kullanımı pratik bir alet AL ,sitemizde bu cihazla ilgili seni tatmin edecek ölçüde setler mevcut AL , klavyenin açılması çok kısa sürede gerçekleşiyor AL ,cihaza set yüklemek saniyeler içerisinde (çok kısa sürede ) oluyor AL ,cihaz içinde Türk müziğine ait tüm sesler mevcut AL ,üzerinde onlarca ve çeşit çeşit yazılmış ritimler mevcut AL ,yeni teknolojiye sahip bir cihaz (cihazı işlemesini bilen için oldukça önemlidir) AL.......İşte bana göre artı ve eksileri ile pa500TR kimine göre teneke!!!!???? kimine göre oldukça güzel bir cihaz.... Pa300 'e hakim değilim ama pa500TR'den üstün yanları varsa arkadaşlar yazıp bizleri de aydınlatsınlar....Sonuçta olay zevk ve para meselesi , şu da çok önemli alacağın cihazla sahne alacak mısın? yoksa hobi amaçlı mı? ....Umarım biraz konuya fayda sağlayabilmişimdir.Saygı ve sevgilerimle....

omunal arkadas gayet güzel açıklama yapmış ben 55-80- 600 500 kullandım bir zamanlar bencede bu 4 ün içinde arasında kalsaydım 500 ü tercih ederdim her türlü programı kolayca atlatırsın evet şimdidiyeceksiniz 500 - 600 den dahamı iyi hayır mp3 bile okumuyor ama çift midi player var üstünde 600 de 1 tane 600 sample okuyor okusun 500 ün içindeki sesler hiç de kötü değil 500 birçok aletin ritimlerini seslerini okuyor fabrika datasını okuyor ama 600-80-800 hatta 900 bile 500 ün fabrika datasını okumuyor evet 55-80- 500 -600 arasında ben 500 ü alırdım bu benim fikrim saygılar

sağolun arkadaslar arastırmalara dewam...

Eğer korg almak istiyorsanız sıfır pa300 ikinci el almayı düşünüyorsan o fiyatlara pa500 al eğer başka bi model düşünürsen yamaha or700 v2 plus olabilir. Roland istersen bk-5 alabilirsiniz.