Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Sadun bey merhabalar benimde ihtiyacim var sea midi ritim ne varsa kabulumuz yardimci olabilirseniz sevinirimCevap: Technics KN 2000için hazır türkçe-yabancı ritm disket arıyorum
Ne yazıkki format düzeneği farklıdır ritimler konusundai ritim dönüştürme programı ile kn2000 ne ritim dönüştürebilirsiniz fakat kesinlikle demo programı bu işi çözmüyor orjinal kendi programını kullanmanız gerekiyor...standat dönüştürme programı ile ancak orjinali gibi tonları alamazsınız bu yüzden dönüştürülmüş ritimleri tekrar aranje etmeniz ve kendi formatına göre dd dampıl diskete720kb 12 adet olmak şartıyla yüklemeniz gerekmektedir.... sesler konusuna gelirsek eğer kesinlikle kn 1000 ve3000 harici hiçbir klavyenin seslerini kn 2000 okumaz....oda kn 2000 nin orjinali gibi olmuyor ne yazıkki.... kullanım konusunda altyapı ritim ve ses için izmir için bana ulaşabilirsiniz....