- Enst.
- pa800
Alet tertemiz sadece evde kullanılmış ve garantisi yeni bitmiştir kutusunu çocuklar yok ettiler ama onun dışında bütün aksesuarları duruyo kutusundan ne çıktıysa vidasına kadar poşetinde duruyo GK3 PİCKAP, 13 PİNLİ KABLO, ORJİNAL ADAPTÖR TÜRKİYEYE UYUMLU ve 2 ADET KULLANIM KLAVUZUYLA teslim edilecektir sıfırına boşuna 1.600 tl vermeyin sıfır ayarında 2 yıl önce ben de 1.650 tl ye almıştım şimdi başka bir model alacağımdan satıyorum.
ALETİ GİTARINIZA VEYA BAĞLAMANIZA BAĞLAYIN BÜTÜN ENSTRÜMAN SESLERİNİ ÇALIN SİZ NORMAL GİTAR VEYA BAĞLAMA ÇALARKEN ALETTEN DEĞİŞİK İSTEDİĞİNİZ ENSTRÜMAN SESİ ÇALABİLİRSİNİZ BEN EVDE BAĞLAMADA KULLANDIM SÜPER ZEVKLİ OLUYO İNANIN AYRICA KLAVYENİZ VARSA KLAVYEYE DE BAĞLAYIP ONDAKİ SESLERİ DE ÇALABİLİRSİNİZ. İNANIN CİHAZ TERTEMİZ SAHNE YÜZÜ GÖRMEDİ.
Satıldı arkadaşlar!..
ALETİ GİTARINIZA VEYA BAĞLAMANIZA BAĞLAYIN BÜTÜN ENSTRÜMAN SESLERİNİ ÇALIN SİZ NORMAL GİTAR VEYA BAĞLAMA ÇALARKEN ALETTEN DEĞİŞİK İSTEDİĞİNİZ ENSTRÜMAN SESİ ÇALABİLİRSİNİZ BEN EVDE BAĞLAMADA KULLANDIM SÜPER ZEVKLİ OLUYO İNANIN AYRICA KLAVYENİZ VARSA KLAVYEYE DE BAĞLAYIP ONDAKİ SESLERİ DE ÇALABİLİRSİNİZ. İNANIN CİHAZ TERTEMİZ SAHNE YÜZÜ GÖRMEDİ.
Satıldı arkadaşlar!..
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: