- Enst.
- pa800
Merhaba arkadaşlar ben bu ürünü yaklaşık 2 ay önce satışa çıkardım 1000 tl ye de 2-3 müşteri buldum fakat bir türlü satmaya kıyamadım sesleri muhteşem olduğundan fakat bu aralar durumum pek iyi olmadığından satmaya karar verdim.Roland gr-20 resmen tek başına bir orkestra.. Gr-20 yi ben elektro bağlamamda kullandım normalde gitar içindir fakat ben bi şekilde bağlamaya monte edip uyarladım ve çok güzel de sonuç aldım.
Sizler de gitar, bağlama, cümbüş vs telli enstrümanlarınıza monte edip değişik enstrüman sesleri çalabilirsiniz emin olun aleti aldığınıza kesinlikle pişman olmayacaksınız.
Cihaza ait herşeyi orjinal şekilde duruyor. İlandaki resimler temsilidir. Ama o resimlerdeki kadar temiz cihazım. Sadece ben gk-3 manyetik kısmın boyasını saza monte ederken biraz çizdim ama manyetiğe kesinlikle zarar vermemiştir!..
Adaptörü kesinlikle orjinal faturalı bir ürün olduğu için
GK-3 manyetik ve orjinal kablosu + 2 adet kitabcığı gr-20 nin ve gk-3 manyetiğin ayrı ayrı 2 kitapcık
tertemiz muhafaza edilmiştir kesinlikle ayakla pedala basılmamıştır.
benden ürün alan bir kaç kişi benm nasıl titiz bir adam olduğumu ve kullandığım cihazıda gözüm gibi koruduğumu çok iyi bilir. Ürün fiyatı 950 tl dir az da olsa sünnettir diyerek pazarlık payı vardır.
Satıldı arkadaşlar!..
Sizler de gitar, bağlama, cümbüş vs telli enstrümanlarınıza monte edip değişik enstrüman sesleri çalabilirsiniz emin olun aleti aldığınıza kesinlikle pişman olmayacaksınız.
Cihaza ait herşeyi orjinal şekilde duruyor. İlandaki resimler temsilidir. Ama o resimlerdeki kadar temiz cihazım. Sadece ben gk-3 manyetik kısmın boyasını saza monte ederken biraz çizdim ama manyetiğe kesinlikle zarar vermemiştir!..
Adaptörü kesinlikle orjinal faturalı bir ürün olduğu için
GK-3 manyetik ve orjinal kablosu + 2 adet kitabcığı gr-20 nin ve gk-3 manyetiğin ayrı ayrı 2 kitapcık
tertemiz muhafaza edilmiştir kesinlikle ayakla pedala basılmamıştır.
benden ürün alan bir kaç kişi benm nasıl titiz bir adam olduğumu ve kullandığım cihazıda gözüm gibi koruduğumu çok iyi bilir. Ürün fiyatı 950 tl dir az da olsa sünnettir diyerek pazarlık payı vardır.
Satıldı arkadaşlar!..
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: