Tomakin Soundsign seti YENI

BahoNL

Gold
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg PA700
selam arkadaslar.. sizlerle Tomakin Soundsign adli seti paylasiyorum.. bu set Tomakinlerin en son setidir.. set 2/4, Halay ve turku agirlikli.. sette baska tarz ritimler bulunmamaktadir.. sizlerle birkac dem ve ekran goruntusu paylasiyorum.. saygilar...

ekran goruntusu:

demolar:

Set linki:

Selamlar hayırlı akşamlar ellerinize sağlık gönderdiğiniz setler icin ama bazıları tam iyi değil roman havaları yok turksanat müziği yok ritim sağlam ritimler atarsanız sevinirimkorgpa 700kullanicisiyim aletten memnunum ama ritim konusunda sıkıntı çekiyorum lütfen daha sağlam ritimler bekliyoruz selamlar Allah'a emanet olun

Selamlar hayırlı akşamlar ellerinize sağlık gönderdiğiniz setler icin ama bazıları tam iyi değil roman havaları yok turksanat müziği yok ritim sağlam ritimler atarsanız sevinirimkorgpa 700kullanicisiyim aletten memnunum ama ritim konusunda sıkıntı çekiyorum lütfen daha sağlam ritimler bekliyoruz selamlar Allah'a emanet olun
Zaten set 2/4 ağırlıklı yazdım.. başka tarz ritimler bulunmamaktadır diye yazmıştım.. malum pa700’ün hafızası düşük bu yüzden herşeyi sığdıramıyoruz hafızasına yoksa güzel bir karma set hazırlayabiliriz yani…