S S-Kan 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 11 Mar 2010 Mesajlar 107 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Enst. Korg Pa2 25 Ara 2012 #1 Selam Konuyu bulamadim ozur dilerim ... Demomu yollamak istiyordum zaman azaldi Chordsolo ya verecegimi biliyorumda nasil verebilirim bi bakarsaniz sevinirim ....
Selam Konuyu bulamadim ozur dilerim ... Demomu yollamak istiyordum zaman azaldi Chordsolo ya verecegimi biliyorumda nasil verebilirim bi bakarsaniz sevinirim ....
ZAFER 1983 Altın Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 3 Ocak 2009 Mesajlar 4,167 Tepkime puanı 34 Puanları 48 Yaş 41 Konum TOKAT ERBAA Enst. KORG PA 900 25 Ara 2012 #2 Cevap: Trakyamuzik demo yarismasi Hocam zipyshare veya herhangi bir yükleme sitesine yükleyin,linki chordsolo bahadır abinin özeline mesajla atabilirsiniz,
Cevap: Trakyamuzik demo yarismasi Hocam zipyshare veya herhangi bir yükleme sitesine yükleyin,linki chordsolo bahadır abinin özeline mesajla atabilirsiniz,
S S-Kan 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 11 Mar 2010 Mesajlar 107 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Enst. Korg Pa2 25 Ara 2012 #3 Cevap: Trakyamuzik demo yarismasi Tesekkurler hocam bu konu kapanabilir kendisine yolladim demoyu ....
Cevap: Trakyamuzik demo yarismasi Tesekkurler hocam bu konu kapanabilir kendisine yolladim demoyu ....