tros4 satış ilanı hakkında uyarı!!!!!!!

İyiki Doğdunuz :)

gookhn gookhn

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha
arkadaşlar adamlar dolandırıcıymiş,birini yine dolandırmışlar.aman dikkat edin
diğer konuya yazdım ama bakan olmamış .....buradan bakınhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-dikkat-yamaha-tyhross-4-4000tl-tyros4-ilani-magdurlari-77501787/detay

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: tros4 satış ilanı hakkında uyarı!!!!!!!

korkulan olmuş ne yazık ki sahte ilan dolandırıcı oldu variz ortada zaten.... dikkatli olmak lazım bu zamanda kimse yarı fiyatının altında tyros 4 satmaz...hemde sıfır

yazık günah ya,elden satış yapmak isteyen dürüst satıcılarada yazık,alıcılarada,kime güvenicen artık,ben elden bir org sattım,birde netden org aldım,böyle bişey yaşamadım,şans demekki,ama artık elden görmeden demeden org kesinlikle almam isterse yarı fiyatını çeksede.satarsamda alıcı gelir görür bakar beğenirse alır,sattığımıda öyle sattım zaten hem misafirim oldular,tanışmış olduk....

Ya biz dedikmi carmaga gerip bide asalim bari dediler belki sIkIsmistir dediler!
Iste sonucu bu yakinda konu acip anlatir nasil carpildigini...

ya bu ilan bulgarisdanda yayinlaniyordu bi ara kayin aman ben alcam dedi allahdan enisdesi kayserilide siyirdi yav sana o paraya sade tyrosun kutusunu verirler frc de xxl 4200 euro arkadaslar artik gerisi siz dusunun ve dusmeyin sakin