Cevap: Tüm Sitenin Dikkatine....
aynen hocam bazı arkadaşların özellikle bıkmasını gözlüyoruz ama hala bıkmıyolar,ne anlıyolar ellerine ne geçiyo bende anlamıyorum,
doğru düzgün tartışmayı bile bilmiyoruz.
defalarca söyleniyo-bu işler beğeni tarz meselesi
zevk meselesi bana iyi gelen sana iyi gelemez,senin beğendiğini ben- benim beğendiğimi sen beğenmeye bilirsin diye,
beğenmediğin mala atıp tut,ne kadar çamur varsa üzerine sıva ne olsa parayla değil bedava çamur atmak,beni kimse yanlış anlamasın akıllı bi insan siteyi şöyle 1 saat gezsin ne aradığını ne istediğini kendi belirleyebilecek,tarzına hitab eden orgu bulabilecek,
benimde beğenmediğim cihazlar var,beğenmedim diye şimdi konu açıpta yerden yere mi vurum çamur atmammı gerekiyo,o orglarda bi sürü emek var bi sürü çalışmalar var hiç değilse beğenmediğimiz cihazlardaki yapılan emeğe saygı gösterelim,yotubede v.s bir çok yerlerde videolar var demolar var fikir edinmek için birebir,
hergün bu tarz konulardan tartışmalar çıkıyor konuyu kapatıyoruz ertesi günü aynı konunun bi değişiği yeniden açılıyo,fikir almak bilgi almak tabiki çok güzel bişey ama bu yolla değil,
kalite kolaylık gerçeklik güzellik istersen parana acımayacaksın hem parana acıyıp hem kalite güzellik özellik istersen bu yanlış olur,parasına göre kalite var,1000 liralık orgtan 4000 tllik orgun özelliklerini bekleyen arayan arkadaş çok maalesef.
bunu zaten yapanlar belli,inşallah kendilerine çeki düzen verip bu olaya polemiklere son verirler,