• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Tyros 2 demo yolun sonu gorunuyor

Cevap: Tyros 2 demo yolun sonu gorunuyor

bu şarkıyı her dinlediğimde gülmem gelir,nedenini anlatam.bir gün huzur evine moral gecesi için solist arkadaşla konser verdik.solistim ısrarla bu parçayı çalmamı istedi(ben bir tek hayır işi için sahne alırım).bende karşı çıkıyodum.neyse çalmaya başladık..solistte yanık yanık söylüyor..karşımızdaki insanlar 70-80 yaşında ihtiyar insanlar.başladılar kafalarını sallamaya.düşünsene senin karşında 80 yaşında insan var ve sen YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR diye söylüyorsun.neyse ben hemen popa geçtim...yani her şarkı her yerde söylenmez....aklıma geldikçe tebessüm ederim..neyse seninde emeğine sağlı abi güzel çalışma...

yani resmen adamlar yasiniz gecdi olum yakin dergibi olmusunuz heheh sagolasin yasar

Cidden insanlara mesaj verir gibi olmus :D ardindan Orhan gencebaydan Hayat Devam ediyor ile baglasaydiniz :)

gozel fikir ilker bonjour monister

ellerine,yüreğine sağlık Burhan Abi

valla ya,çok kötü olmuştum.ben birde o zman bir hata yapmıştım.parçaya girmeden önce mey ile dertli dertli dolaştım.sonrada yolun sonu görünüyora girdik.ortam tam bir facia..nerdeyse yaşlı insanlar orda gitcekti öbür tarafa..o yüzden ben bu parçayı çalmak istememiştim..parçayı yarıda kesip o zmanın hit parçası ağrı dağın etegine pop tarzı ile geçtimde ortalık şahlandı..yoksa durum vahimdi :)

eyvallah serkan nerelerdesin facede gorusemiyok iyisin insallah

eyvallah serkan nerelerdesin facede gorusemiyok iyisin insallah

çok şükür iiyim abi haftasonu yoğundu düğünler falan vardı.artık bitti.ben facede çok uzun takılmıyorum 5 dakika bakıp çıkyorum.denk geliriz inşaallah

ok yaramzlik yoksa sorun degil yav bizim elimiz bos face pace trakya napalim ilkerle sagolsun sabahliyok desem yeri heheeh aeo kib gorusuruz insallah