tyros 2 ritim demo aglarim

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: tyros 2 ritim demo aglarim

güzel ..şu an bir yamaha kullanıcısı değilim ..ama bir karadenizli olarak karadeniz müziği ile ilgili bir çalışma yapmanızda beni mutlu etti ...ellerinize sağlık.

eyvallah usdat karadeniz muzigi ayri bir dunya aslinda vatanimizin her yoresinin turkuleri nin tadi ayri bir zevk ayri bir tat ama kiymet bilmeyen bir suru kani bozuk varya onlar keyfimizi kaciriyor gerisi hikaye insallah sende tyrosa gecersin frden slmlar

Burhan bmw ye vermişsin gazı

hehe ali gazi verdikde araba benzinli cikdi motoru yakdik hehehe sagolasin

Burhan abim eline sağlık yine döktürmüşsün.ritm çok güzel olmuş.

Cübbeli ahmet demişti kafayı fazla çalış etmeyin inanın üzerini kapatın kuyumcu tezgahına patateş çuvalını koyarsan tezgahı indirirsin aşşağaya motoru yakarsın :):)

Burhan abim eline sağlık yine döktürmüşsün.ritm çok güzel olmuş.

eyvallah serkan valla elimden geleini yapdim isde o guzel dusuncelerin icin allah razi olsun hazineyide acdik millete kimsenin deme sansi kalmadi yamahada paylasim ritim yok diye alin size dunya ritim sesleri de atcam insallah bugun buyuk ihtimal

Cübbeli ahmet demişti kafayı fazla çalış etmeyin inanın üzerini kapatın kuyumcu tezgahına patateş çuvalını koyarsan tezgahı indirirsin aşşağaya motoru yakarsın :):)
hahah alemsin ali e oda motoru artik delikde tamire calisiyor heral hehe sabah sabah beni guldurdun allah seni ve sevenlerini gulmesiz birakmasin omur boyu

eyvallah serkan valla elimden geleini yapdim isde o guzel dusuncelerin icin allah razi olsun hazineyide acdik millete kimsenin deme sansi kalmadi yamahada paylasim ritim yok diye alin size dunya ritim sesleri de atcam insallah bugun buyuk ihtimal

Abi kıymet bilene bu sesler bu ritmler yeterde artar bile.Allah razı olsun