- Enst.
- -
Bilindiği üzere Tyros2 ve Tyros3 Harddiskten Şarkı okuyabiliyor.
Bu aletlerin okuduğu şarkı formatı *.AUD formatıdır. Tyros, Wave foramtlı şarkıları, AUD formatına kendi üzerinde çevirmektedir.
Şimdi adım adım Bir MP3 formatlı şarkıyı Tyros2 ve 3 te nasıl okutacağımıza bakalım.
Bu aletlerin okuduğu şarkı formatı *.AUD formatıdır. Tyros, Wave foramtlı şarkıları, AUD formatına kendi üzerinde çevirmektedir.
Şimdi adım adım Bir MP3 formatlı şarkıyı Tyros2 ve 3 te nasıl okutacağımıza bakalım.
- Mp3 şarkılarımızı tek tek seçip, Winapımızın Playlistine yerleştiriyoruz.
- Winampın sol üst köşesindeki küçük Sinüs Dalgası simgesini tıklıyoruz.
- Ardından Options daha sonra Preferencesi Tıklıyoruz.
- Açılan Pencerede sol taraftan OUTPUT 'u tıklayıp, sağdaki menüden Nullsoft DistWriter Plugin tıklıyoruz ve ardından Configure Butonunu tıklıyoruz.
- Configure Menüsünde soldan Wave'a çevrilmiş dosyaların yükleneceği yeri seçin, sonra da Wave dosyasının bitrate ve frekans değerini girin. Tyros 44100-16 çözünürlükteki Wave dosyalarını tanır.
- Bu işlemlerin ardından Winampın PLAY tuşuna basınız ve şarkıların konvert işlemnin tamamlanmasını bekleyiniz. Winamp, bu işlemi gerçekleştirirken hiç bir şarkıyı çalmaz, direkt konvert eder.
- Konvert işlemi gerçekleştikten sonra yukarıdaki 2-3-4. adımları tekrart ederek output pluginini DirectSound Output olarak işaretleyiniz.
- Konvert edilmiş şarkıları USB belleğinize alınız ve orgunuza geçiniz.
- Orgunuzda Harddisk Recorder bölmünden Select tuşuna basınız.
- Açılan pencereden Sol alttaki Change Menu'yü tıklanıyınz.