Tyross.3 yardım

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Hücum kayıt yapmak istiyorum çalıp okurken aynı anda nasıl kayıt yapılır yada kanal kayıt nasıl yapılır bide vokal nasıl veriliyo bulamadım yardımlarınızı bekliyorum

Cevap: Tyross.3 yardım

Bugun aldım acemıyım yamahada yardımlarınız ıcın tskler

select e bas ordan bir dosya sec yada yarat sonra rec. sonra kaydi baslatmak icin play e bas...

Uzay mekıgı gıbı cozmem bayaga zaman alıcak galıba

biliyom ilk gun set yukleyemedim ben ama inan bana aslinda cok pratik insan kullandikca sasiriyo ne kadar pratik ve kullanisli olduguna...
Hayirli olsun ...
O ses kalitesi icin deger biraz ugrasip cozmeye ;)

Uzay mekıgı gıbı cozmem bayaga zaman alıcak galıba
hehehe hayirli olsun ali kim basdi senin gayseri damarina heheheeh bmw aldirmis sana hehehe hadi senide yaziyom bmw soforlerinin icine sade yasar kalsin renoda heheeheheh

SUANA KADAR KULLANDIGIM ENIYI CIHAZLAR PA80 V2 PLUS ACEMIYIM EV KULLANICISI ICIN AGIR BI CIHAZ AMA 1TANE OLSUN TAM OLSUN 1MUZIK ALETINE VEREBILECEGIM EN FAZLA FIYAT BUKADAR KENDI ADIMA SUNU SOYLUYIM TARKANA CALSAM 9BINTL YE ORG ALMAM:) AMA T3 ÜN HAKKINI VERMİŞLER PİCBENDI KORG GİBİ OLSAYDI DEYME KEYFİME BOZDURMAKTA İSTEMİYoRUM PİCBENDİ

hehehe hayirli olsun ali kim basdi senin gayseri damarina heheheeh bmw aldirmis sana hehehe hadi senide yaziyom bmw soforlerinin icine sade yasar kalsin renoda heheeheheh

abi orgu şişliden pendiğe getirene kadar canım çıktı arabada yok bmwye böyle lastik yakısmıyo tuşesini pek beğenmedim bide menü tuşlarinın acayip ışıkları var evde ışkları kapat orgu aç tavernadasın org rengarenk arif susamın 80lilerde giydiği takım elbisesi gibi neticede güzel alet abi düğünce aleti tam 1 stüdyo aleti bendede beste çok zaten

:D
Pa2x alsan napardin merak ediyorum bana Tyros al koltugunun altina gez gibi geliyo simdi o metal kasadan sonra...
Pitchbender a kafani takma 2 haftaya kalmaz digerini unutur gidersin....
Yesil kirmizi tuslari bende sevemedim Blue olsun diye T4 almak lazim ama gelde bunu Hanima Acikla :D
Tus takimi bence tamamdir Cok seri ve kaliteside yerinde ;)
Gule gule kullan....

Ahbıde haberı olsa bukadar para verdıgımı :) gönül verdim 1kere 8yıl pa80 sahibi olmak içın bekledim 16 ayda 18 org değiştirdim aklıma hiç gelmezdi yamaha aläcağım şimdi acısı çıkıcak hanımdan yana sorun yok aile sorunu var yeminle gardolapta saklıyorum orgu;-)hehehe kafaya koydum öğrencem demo bölümünde demolarım var dinle anlarsın nekadar acemiyim ilker hocam