• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Umit Besen'in yaylı performansı.

Cevap: Umit Besen'in rezalet yaylı performansı.

...........

Moderatör tarafında düzenlendi:

Umit besen şu anda da cnnturk'de. Ve sadece pianosu ve sesi. Iste budur.

............

Moderatör tarafında düzenlendi:

gayet hoş sıkıntı yok hocam

Ümit babanın yaptığı hiç bir şey rezil değildir... !!! o bu piyasanın Kralı dır sesine kurban Ümit abimin.... yeni yetmelerin 5i 10 u bir araya gelse Ümit babanın T......ğı etmez....:)......................

Burası bizim müzik forumumuz olduğu ve müzisyen arkadaşlar olduğu için, hepimiz içinde en önemli şeyin Sound olduğunu düşündüğüm için, kulak gıdıklayıcı olan bu sound'u paylaşmak istedim. Ancak görüyorum ki eleştiriler sound üstüne değil,yorumcu üstüne yani ümit besen. Oysa benim en sevdiğim hatta dinlediğim tek kişi ümit besendir. Ben yaylı sound için yazdım pişman oldum. Madem yaylı güzel ve madem yaylıya geçtiğinde bastığı tuşlar ile kulağa gelen ses güzel, yani sizlere göre, öyleyse ben pek anlamıyorum bu işten demektir kulağım berbat demekki. Neyse bundan sonra burada daha pasif olmam lazım. Moderatör arkadaşlara da rica konuyu lütfen kaldırsınlar. Özür diliyorum kendilerindende.

Alper, bence alınacak küsecek bir durum yok. Konu açmışsın olumlu olumsuz herkesin fikrini söylemesi güzel, tüm yorumların aynı yönde gelmesini bekleyemezsin. Benim önceki postumda belirttiğim elektrik sinyali olayı benim tespitim değil, bilimsel bir gerçektir. Yani görecelidir bu olay. Tıpkı köpeklerin dünyayı siyah beyaz görmesi gibi. Burada hepimiz bir nevi arkadaşız, kızıp küsmek doğru olmaz bence. Kulağı iyi olmayan adamın zaten klavye ile işi olamaz, amatör olmakla kulağı iyi olmak farklı şeyler. Sözlerim senin pasif kalma kararınadır, diğer eleştirilerinde haklısındır yada değilsindir, birşey diyemem. Konu devam etmeli bence

Saygılar.

ustam yorumlarında tabiki bi sorun yok... Ama nolursa olsun hatalıda çalsa yanlışta ses seçmiş olsa,kötü bi performans bile sergilemiş olsa insan ona kıyamıyor.Ümit besen kolay olunmuyor..

Başlık biraz daha şık olabilirdi.yoksa senin performans hakkındaki fikirlerinin tabiki ard bi niyeti yok..

saygılar...