v2 plus guncelleme ne zaman cıkıcak

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 6K
Cevap: v2 plus guncelleme ne zaman cıkıcak

Arkadaşlar, aşırı bir hayal veya umut içinde olmayalım..
Aslında söylenecek çok şey var ama ben kısadan geçeyim

Güncelleme aslında paylaşım.. ve bu paylaşımı salim ile ben sizler için yapıyoruz yani bi ücret karşılığında değil.. Paylaşım daha sistemli olması açısından işte bazı kriterler koyduk ve bunlara sürekli uymaya çalıştık amma velakin yaz mevsimi geldi..
Herkes gibi bizde işe gidiyoruz ve bu yüzden bu aylarda vakit daralması yaşıyoruz..

Ben kaç gündür evimi uyumak için kullanıyorum :)
Neyse.. Bu ay ki güncelleme için elimizde bir ritm var, bunuda yarın paylaşıma açarız.. Bundan sonraki aylar için birşey diyemiyorum çünkü herkes ekmeğinde olduğu gibi bizde ekmek peşinde koşuyoruz..Vakit bulup orgun başına oturmak gerçekten zor oluyor

Saygılarımla,
Batuhan

kardeş sizleri anlıyor ve hak veriyorum fakat sizlerinde biz kullunıcıları anlamanızı bekliyorum, plus çevrimi başlarken verilen bilgilerde güncellemelerde her ay kac ritim olucagı tarafınızca yazılmışdı, bizlerin beklentisi bunun dışında deil, söz verilenler yapılsın yeter, ama şimdi fazla bir beklentiniz olmasın- elimizde 1 ritim var derseniz ben alınırım, ama sadece alınırım çünkü dediğiniz gibi aramızda bir sözleşme yapmadık plus çevrimi için de diger güncellemeler içinde, güncellemeler artık yok deseniz sanki ne yapılabilir? hiç....
takdir sizlerin, emekleriniz için tşk ler.....

Güncelemeler gecikmeli de olsa gelecek arkadaşlar. Bu ay çıkmadan yayında olacak.

Güncelleme Ayın 30'unda eksiksiz elinizde olacak..

merhaba arkadaşlar,

söz verildiği gibi 1 yıl boyunca bu güncellemeler devam edecek.mart ayında başladı ve şubat 2012 de son güncelleme yayınlanacak.
gecikmeler olabilir veya aksilikler de yaşanabilir ama lütfen biraz sabır ve anlayış.
sonuç olarak bu güncellemeler tamamen paylaşımdan ibaret.

istek ritim uygulaması çıkmaza girmiştir ve çok yoğun olan talep bu süre zarfında karşılanması mümkün değil ve bu yüzden haksızlık olmasın diye sadece eksikliği duyulan ritimlere ağırlık verilecektir.

Can abiye katılıyorum. İstek ritim sayısı 400'ü aştı ve hala da gelmeye devam ediyor. Bu istek ritimlerini yapmaya kalksak bile bu sayıyı eritemeyiz. Bence de istek ritim yerine, eksik ritim üzerinde durmalıyız.

evet arkadaslar can bey ve salım kardesıme katılıyorum eksıklıkler var onlara deginelim
ayrıca kendımce istek ritimlere söyle bır cozum getırsek bu istek rıtımler gene olsa bunlar sezon sonunda yada boş zamanlarda belli bi ucret karsılıgı rıtım yazanlara yaptırılsa ve bız yamaha kullanıcılara yine belli bır ucret karsılıgı verilse yani her iki tarafta mutlu olsa

kendi görüsüm

şimdiden tesekkurler

Ben tek ritim yayınlanacak sonraki güncellemeler içinde fazla bişey beklemeyin tazrında bişey anladıgım için alınmışdım, ama herzamanki gibi batuh, salim ve can bey duyarlılıklarını ortaya koydu, hepinize çok teşekkürler, eger bu yapılanlar olomasa cokdan elden çıkarmışdım orgumu ama emin olun benim gibi çok kişi yapılanlardan sonra alete dahada ısındı...
ücret karşılığı ritim ve ses olayı sanırım kişiye göre yapılır, çünkü benim isteklerim farklı başkasınınki farklı, ama ben bunada sıcak bakıyorum eger üstadlar bunu uygun görürse....

Arkadaşlar bu güncelleme introlu ritm olayı değildir.. Şunu bilelim ;)

Şarkı introsu isteyen varsa nolur müzikten uzak dursun ve müzisyenlik yapmasın!.. Çalamıyorsa çalmasın, çalanların ekmeğinden etmesin!!..

Harbiden ya batuh şöyle her ay 10-15 tane introlu ritim yapsanda bizi çalma derdinden kurtarsan :)

yaa ustadlar ben ta v1 den berı 5_8 hemsin rıtımı ıstıyorum hala yapılmadı barı sadece bu istegımı yapın can beyle gorustum mayıs yada hazıran guncellemesınde mutlaka yerını alıcak dedı bu orgun ustunekıyle rıze yoresının tulumla calınan 5_8 hemsın rıtımı oturmuyor olmuyor ben devamlı yayla senlıklerınde calan bır muzısyenım rıtım uyazamıyorum sadece bu rıtımı istıyorum sizden 3 yıldır ıstıyorum olmadı kendım yazamıyorum ustadlardan rıca edıyorum tesekkurler....