- Enst.
- or 700tr v2 plus
Cevap: v2 plus guncelleme ne zaman cıkıcak
kardeş sizleri anlıyor ve hak veriyorum fakat sizlerinde biz kullunıcıları anlamanızı bekliyorum, plus çevrimi başlarken verilen bilgilerde güncellemelerde her ay kac ritim olucagı tarafınızca yazılmışdı, bizlerin beklentisi bunun dışında deil, söz verilenler yapılsın yeter, ama şimdi fazla bir beklentiniz olmasın- elimizde 1 ritim var derseniz ben alınırım, ama sadece alınırım çünkü dediğiniz gibi aramızda bir sözleşme yapmadık plus çevrimi için de diger güncellemeler içinde, güncellemeler artık yok deseniz sanki ne yapılabilir? hiç....
takdir sizlerin, emekleriniz için tşk ler.....
Arkadaşlar, aşırı bir hayal veya umut içinde olmayalım..
Aslında söylenecek çok şey var ama ben kısadan geçeyim
Güncelleme aslında paylaşım.. ve bu paylaşımı salim ile ben sizler için yapıyoruz yani bi ücret karşılığında değil.. Paylaşım daha sistemli olması açısından işte bazı kriterler koyduk ve bunlara sürekli uymaya çalıştık amma velakin yaz mevsimi geldi..
Herkes gibi bizde işe gidiyoruz ve bu yüzden bu aylarda vakit daralması yaşıyoruz..
Ben kaç gündür evimi uyumak için kullanıyorum
Neyse.. Bu ay ki güncelleme için elimizde bir ritm var, bunuda yarın paylaşıma açarız.. Bundan sonraki aylar için birşey diyemiyorum çünkü herkes ekmeğinde olduğu gibi bizde ekmek peşinde koşuyoruz..Vakit bulup orgun başına oturmak gerçekten zor oluyor
Saygılarımla,
Batuhan
kardeş sizleri anlıyor ve hak veriyorum fakat sizlerinde biz kullunıcıları anlamanızı bekliyorum, plus çevrimi başlarken verilen bilgilerde güncellemelerde her ay kac ritim olucagı tarafınızca yazılmışdı, bizlerin beklentisi bunun dışında deil, söz verilenler yapılsın yeter, ama şimdi fazla bir beklentiniz olmasın- elimizde 1 ritim var derseniz ben alınırım, ama sadece alınırım çünkü dediğiniz gibi aramızda bir sözleşme yapmadık plus çevrimi için de diger güncellemeler içinde, güncellemeler artık yok deseniz sanki ne yapılabilir? hiç....
takdir sizlerin, emekleriniz için tşk ler.....