• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

v2-plus.net e ne oldu?

Cevap: v2-plus.net e ne oldu?

valla o ritimleri benim bildigim fuat yazmıstı ama alet v2 den v2 plus a gecene kadar baya bi calısma yapılmıstı o zman yazılan ritimler benim bildiğim

valla o ritimleri benim bildigim fuat yazmıstı ama alet v2 den v2 plus a gecene kadar baya bi calısma yapılmıstı o zman yazılan ritimler benim bildiğim

hangi ritimler onlar????

Fuat sadece V1 için çalışma yaptı.

Bu çalışmada 30 tane kendi seti için,
50 tane de benimle birlikte hazırlamış olduğu 100 ritimlik extreme set için ritim yazdı.

V2 döneminde Fuat hiç birşey yazmadı/yazamadı çünkü cezaevindeydi.

V2 döneminde çip ritimlerini Ramazan Orhan ve Batuh Yazdı.
Güncellemeleri ise Batuh Orhan ve ben hazırladık.

Gelelim V2plus 'a

V2plus çip ritimlerini Batuh ve ben hazırladık,
Güncellemeleri de batuh ve ben hazırlıyoruz.

Demekki, V2 den V2plusa geçişte Fuat hiç çalışma yapmamış.

O yüzden bizim emeğimizi bir başkasına mâl etmeyin.

Zaten şuanda yaptıklarımızın üstünde kim bilir kimlerin isimleri vardır...

Ama a2000de böyle olmayacak...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Demir attım yalnızlığa ritmini Dr.Salim daha yeni yazdığı anda bizlerle video olarak paylaşmıştı. Daha sonra tamamladığında güncellemeye ekledi..!!!!

Piyanistali sende yavaş yavaş Plus a alıştın, sevmeye başladın.. dediğim kadar çıktı değil mi ????

demir attım yalnızlığa ritmini dr.salim daha yeni yazdığı anda bizlerle video olarak paylaşmıştı. Daha sonra tamamladığında güncellemeye ekledi..!!!!

Piyanistali sende yavaş yavaş plus a alıştın, sevmeye başladın.. Dediğim kadar çıktı değil mi ????

abı ben harıc cevremdekı pıyanıstlerın cogu begenmıyo bıtane dugun buaksamda gazınoda program yaptık calan kısı pek begenmedı org suankı durumu cok karrısık aradıgımız bı rıtmı bulamıyoruz buaksam pa500u sahneden ındırdım benım orgu koydum begenmedı 3gun programı benım orgla yapıcaz programı yapan eskı a1000 kullanıcısı carsamba 7yle 11 arası bende olucam beklerım abı

.
Yahu birkaç gün internete ara veriyorum neler oluyor neler.

Dr. Salimi kızdıyorlar...

Ali gidip v2Plus alıyor...

Tabi buradaki konu da böylelikle amacından dışarı çıkmış oluyor... :)

.
Yahu birkaç gün internete ara veriyorum neler oluyor neler.

Dr. Salimi kızdıyorlar...

Ali gidip v2plus alıyor...

Tabi buradaki konu da böylelikle amacından dışarı çıkmış oluyor... :)

benle ne alakası var ben sevdıgım yonlerınıde sevmedıgım yonlerınıde yazdım uzerıne bıde tebrık ettım ama ınsanlar yalnıs anlıyo enıyı org ısını goren orgtur marka model farketmez

Güncellemeler en kısa zamanda sizlere ulaşacaktır..

Salim ile beraber başka bir çalışmamız vardı ve bunun için uyumadan çalıştık, şimdi ise sizler için uyumadan bu işi de Allah'ın izniyle sizlere sunacağız..

Güncellemeler en kısa zamanda sizlere ulaşacaktır..

Salim ile beraber başka bir çalışmamız vardı ve bunun için uyumadan çalıştık, şimdi ise sizler için uyumadan bu işi de Allah'ın izniyle sizlere sunacağız..
Batuhan kardeşim,

Yamaha size çok şey borçlu....