Varmı Böyel Çalabilen

• Konbuyu başlatan okan09
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 7K
Cevap: Varmı Böyel Çalabilen

eyvaaaah edi zurna, bağlama falan da yok ))))) ne yapacağız şimdi ))

Moderatör tarafında düzenlendi:

disardan sample atamiyorsun,kullaniciya kapali.9-8 lerde pek doyurucu degil.onun icin tutmuyor bu alet.

yetenekler asla tek değildir. bunun gibi bi yeteneğin videosu çıkıncaya kadar şimdilik böylesi yok :)

technics kn 2000 bu yüzden seviyorum gw-8 v-2 ile kardes yaptım bu yüzden....ritmleri gw-8 den sesleri kn 2000 den alıyorum....

almanya fiyatı 45.000 Euro.....cuk....:)

Bütün hazirliklarimi yapip tam bu aleti calacaktim , baktim alet yerinde yok .... Video daki alman calmis......

2/4 lük ve 9/8 lik ritimler zayıf kalmış,elektrolar zayıf kalmış,edi zurna yok zurnalar tırt :)

Vaybe helal olsun gerçekten aletin hakkını vermiş,gözü kaşı ayrı oynasada bu iş birazda yetenek işi,çalışma ile mümkün olabilir ama önemli olan daha çok yetenektir kanaatimce..

Cevap: Varmı Böyle Çalabilen

ilk önce ben cihaza hayran kaldım,sesler ve ritmler sanki gerçek,çalan üstad a zaten söylenecek bişey yok adam sanki ahtapot,yav dedim bizim korg pa 3x lere tyros 4 lere bilmem neremiz geçiyor ama bu cihaz ne böyle gerçi daha önceden beri wersi yi takip ediyordum ama sanırım bu bambaşka olmuş,sayısaldan piyangodan çıkarsa alıcam evimin bi köşesine bundan olsun zurnası bağlaması omasın varsın:D

WERSI LOUVRE - bereit für das 21. Jahrhundert! - YouTube

ustadım bu ne yaw
BİTTİM RESMEN....
elimdeki cihazlardan zaten haz almıyordum
şimdi temelli bittim ............................................

Geri