Gençlerin bu demoyu dinlemesini istiyorum. http://www.wersidirect.com/WERSI_Direct_Ltd/MP3_files/VB3_122_Rock_Demo.mp3
Gençlerin bu demoyu dinlemesini istiyorum.
Abi artık çok genç değilim.Acaba bu seferlik tolerans tanısanızda dinlesem..Olur mu?
Harika bir sound.Valla sizleri bilmem arkadaşlar ama ben bu soundlarla büyüdüm.Black Sabbath,Rainbow,Deep Purple,Whitsnake,Status Quo..Daha niceleri..Teşekkürler abi...
Okan hocam eğer yanılmıyorsam yapılan demoda kullanılan bateri bir DAW programları VSTI'si olan "EzDrummer" programı.trampet sanki gerçek,atağa çıkarken trampetin kenar tonları o gerçekliği hisettiriyor,biraz audya soundu var gibi,veya audyada wersi soundu.
Okan hocam eğer yanılmıyorsam yapılan demoda kullanılan bateri bir DAW programları VSTI'si olan "EzDrummer" programı.
Benimde demolarımda çok kullandığım bir bateri tonudur.Uygun çalım ve editlemelerle cidden çok gerçeğe yakın ses vermekte...
Okan hocam eğer yanılmıyorsam yapılan demoda kullanılan bateri bir DAW programları VSTI'si olan "EzDrummer" programı.
Benimde demolarımda çok kullandığım bir bateri tonudur.Uygun çalım ve editlemelerle cidden çok gerçeğe yakın ses vermekte...
Aynen. Bu demo Deep Purple'nin galiba...