Western unıon para transferi yardım

Bekir Aktas

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa900 ve Kanun
Arkadaşlar Western Unıonla Yurtdısına Para gönderdim gönderirken güvenlik sorusuda koydum para çekerken karşı taraf güvenlik sorusunu bilmeden parayı alabilir mi ?

Cevap: Western unıon para transferi yardım

merak ettim neye karşılık gönderdiniz parayı.eğer alıcı parayı aldıktan sonra size birşey gönderecekse ve tanımıyorsanız,büyük risk almışsınız demektir.uluslararası dolandırıcılar bu yolla çok kişinin canını yakıyor örneğin alttaki linkteki fiyatlara bakarmısın.satıcı western union ile paranı alıyor ve buhar oluyor
http://www.kuwait.alloexpat.com/mar...e_korg_pa2x_pro_76_key_arranger_keyboard.html

Moderatör tarafında düzenlendi:

dediğiniz gibi durum hocam adam parayı aldı ürünü göndermiyor

Ah be kardeşim. Ürün gelmeden para gönderilir mi? :S

Yurtdışı para transferinde en güvenli yol PayPal'dir. Ben şimdiye kadar yaptığım alışverişlerde hiçbir sorunla karşılaşmadım...

dediğiniz gibi durum hocam adam parayı aldı ürünü göndermiyor

tahmin etmiştim.
yine burdan 2-3 ay önce insanları uyarmış ve bu dolandırıcıların nasıl çalıştığını anlatmıştım.paranızı kurtarma olanağınız yok denecek kadar az.ama siz yinede yasal yolları zorlayın.bununla ilgili uluslararası internet dolandırıcılığı suçlarına bakan emniyet birimleri ile diyaloğa geçin belki yararı olur.

elimden geleni yapıyorum hocam bakalım hayırlısı olsun

Gecmis olsun :(
Western Union Sitesinde uyari mesaji var zaten bu konuyla ilgili, Malesef gitti Giden...
Kendinize Bir iyilik yapin Paypal a uye olun!
Paypal GIFT (Hediye) yollamadiktan sonra bir sorunda %90 paranizi Geri alirsiniz...

Normalde Paypal İle İş yaparım ama adamlar direttiler paypalla çalısmıyoruz diye

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri