XD9 X1 ve VEGA

• Konbuyu başlatan ayoub
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görünümler : 2K

ayoub

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Medeli Dante TR
Selam arkadaşlar merakımı mazur görün Sorum şu:
Ketron Xd9, x1 ve Vega(EX 1,2,3,4 Maxima,Extreme,Night vs...)vs. Bu cihazlar sistem olarak aynı değilmi peki neden fiyatı farklı hemde çok farklı?
Birde bunların hemen hemen spesifikasyonları (polifoni sayısı, şekli şemali vs) hep aynı birbirine benziyor Görünüş olarak bir tek vega serilerinde onboard komalar var.
Tamam xd9 8 MB ile 16MB farklı olabilir ama diğerleri ne bunların birbirinden farklarını bilen bir arkadaşımız anlatabilirmi?

Cevap: XD9 X1 ve VEGA

Selam arkadaşlar merakımı mazur görün Sorum şu:
Ketron Xd9, x1 ve Vega(EX 1,2,3,4 Maxima,Extreme,Night vs...)vs. Bu cihazlar sistem olarak aynı değilmi peki neden fiyatı farklı hemde çok farklı?
Birde bunların hemen hemen spesifikasyonları (polifoni sayısı, şekli şemali vs) hep aynı birbirine benziyor Görünüş olarak bir tek vega serilerinde onboard komalar var.
Tamam xd9 8 MB ile 16MB farklı olabilir ama diğerleri ne bunların birbirinden farklarını bilen bir arkadaşımız anlatabilirmi?

Ayoub bey Ketron XD9-X1-Vega-EX,1,2,3,4 vs......Arap ve Ortadoğu ülkeleri için üretilen modeller olduğundan fiyatlarda farklılık olduğunu düşünüyorum.özellik olarak ise her ülke için ayrı ritim ve sesler olduğundan orgun fabrika datalarında değişiklikler görülecektir.

vega ex ex1 8mb ex2 16mb ex3 32mb ex4 64mb night extreme 128mb ve içerisindeki sistemleri değişik ve gözlemlerime göre night extreme ve ex4 ekranları daha parlak yeni ekran yenilikler sadece bu

Hımm tamam dostum saolasın.