yalan.. yeni demo (furalabi)

Cevap: yalan.. yeni demo (furalabi)

güncel........

harika bir çalışma olmuş furalabi.sesin çok güzel yorumunda tabiki.yüreğine sağlık.

vural simdiye kadar dinledigim en iyi demolardan biri,cok guzel olmus arkadasim eline saglik,basarilar,paylasim icin tesekkurler......

harika bir çalışma olmuş furalabi.sesin çok güzel yorumunda tabiki.yüreğine sağlık.

çok teşekkür ederim.. beğenmenize sevindim ferdesu hanım... motive edici yorumlar moralimi yükseltiyor :) not: teşekkür butonum dünden beri yok!! bunedenle teşekkür edemiyorum telafi edicem söz...

vural simdiye kadar dinledigim en iyi demolardan biri,cok guzel olmus arkadasim eline saglik,basarilar,paylasim icin tesekkurler......

çok teşekkürler güzel yorumunuz için üstadım.. elimden geldiği kadar iyisini sunmaya çalışıyorum... beğenmenize sevindim:)
not: teşekkür butonum dünden beri yok!! bunedenle teşekkür edemiyorum telafi edicem söz...

teşekkür hiç önemli değil furalabi.:):Dyeterki bu güzel demolar bitmesin.:)

teşekkür hiç önemli değil furalabi.:):Dyeterki bu güzel demolar bitmesin.:)

demo var ferdesu hanım en az bir yıllık stok yaptım :) :) ama hepsini yayınlamıyorum.. teker teker yayınlayıp idareli kullanmayı düşünüyorum :)

Sevgili dostum, öncelikle sesin çok güzel. Yorumun da icran da harika. Eline sağlık. Sevgiyle kal.

Sevgili dostum, öncelikle sesin çok güzel. Yorumun da icran da harika. Eline sağlık. Sevgiyle kal.

çok teşekkür ederim ruhi abi.. güzel yorumun için.. devmamı gelecek inşallah.. hemen her gün bir demo :) bıktırana kadar :)

not :teşekkür butonum dünden beri yok!! bunedenle teşekkür edemiyorum telafi edicem söz...