Arkadaşlar merhaba. Yamaha a 2000 v2 plus a Emo USB expansion pack dosyasını yüklemeye çalışıyorum fakat " Bu dosya enstrümana yüklemez" hatası alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir. Daha önce böyle bir problem yoktu. Yardımcı olabilecek var mı?
Bu ücretli bir settir dolasıyla usb olucakır ve kilitlidir.. kırma gibi olsada tam anlamıyla %70 olacaktır o nedenle böyle bir hata ile karsılaştılabilir yinede yardımcı olan üyelerimiz el atarsa memnun olurum saygılar..Arkadaşlar merhaba. Yamaha a 2000 v2 plus a Emo USB expansion pack dosyasını yüklemeye çalışıyorum fakat " Bu dosya enstrümana yüklemez" hatası alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir. Daha önce böyle bir problem yoktu. Yardımcı olabilecek var mı?
Anladım üstadım. Cihazla birlikte Emo USB yide vermişlerdi.Daha önce bir çok kez Emo USB den yüklemiştim. Böyle bir problemle karşılaşmamıştım.Bu ücretli bir settir dolasıyla usb olucakır ve kilitlidir.. kırma gibi olsada tam anlamıyla %70 olacaktır o nedenle böyle bir hata ile karsılaştılabilir yinede yardımcı olan üyelerimiz el atarsa memnun olurum saygılar..