• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yamaha a2000'siz kaldım.. :((

• Konbuyu başlatan zorty55
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görülen : 5K

zorty55

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.facebook.com
Enst.
Yamaha A2000 + Korg PA900
Arkadaşlar daha 1 hafta önce kavuştuğum yamaha a2000 satıldı.. Neye el atsam bi talibi çıkıyor.. Yamaha or700 v2 almıştım, 1 gün kullandım 2. Gün aldılar elimden.. A2000 aldım 1 hafta olmadan onu da aldılar.. Inanmazsınız ben bu aletleri alana kadar bizim burda kimse o aletlerden haberdar bile değildi.. Yamaha'dır işe yaramaz diyorlardı şimdi herkesin gözü bu aletlere döndü.. şu a2000 üzerindeki çalışmalar sezon gelmeden bitse yaza bomba gibi giriş yapar da set falan yok diye kimse talepte bulunmuyor.. şimdi kendime acil bir şekilde yeni bir yamaha a2000 almam gerek..

Cevap: Yamaha a2000'siz kaldım.. :((

dogru utar muzik e tavsiye tabi

ustad bu org dunyasını anlamak gercekten cok zor kime hangi orggu sorsan bin bir cesit yorum okursun ama soyle bir gercek var korg lard cok iscili zariflik yok yamahaya bakarktan yamaha her dalga kenini kanıtlamis bir sirket benim fikrim korglar yamahanın yanında org bile degil bu benim fikrim yanlıs anlamayın

Hatıceyı bosverın netıceye bakın satıs ıstatısıklerıne bakın zorty 55 a2000 neden hemen satıldı bılıyomusun picbendi yüzùnden saund hikaye picbend şahane usta piyanistler a2000 i bilmez çùnkü yamahanin bütûn modellerini tekerlek picbend sanıyolar eğer a2000 duyulursa satış rekoru kırabılır mıc gırisı olmadığı ıcın almıyorum ben ev kullanıcısıyım

Hatıceyı bosverın netıceye bakın satıs ıstatısıklerıne bakın zorty 55 a2000 neden hemen satıldı bılıyomusun picbendi yüzùnden saund hikaye picbend şahane usta piyanistler a2000 i bilmez çùnkü yamahanin bütûn modellerini tekerlek picbend sanıyolar eğer a2000 duyulursa satış rekoru kırabılır mıc gırisı olmadığı ıcın almıyorum ben ev kullanıcısıyım

Hem ondan dolayı hem de aletin özelliği çok.. Wav dosyalarını okuması, orgun üzerinde midi kayıt yapıp onunla istediğin gibi oynayabilmen, vb. büyük bir avantaj.. Bir sürü ince detaylarını gösterdik adam anında PA800'ü sattı bunu aldı.. Sırada bekleyen bir sürü insan var fakat set falan çıkmadan düşünmüyor kimse.. Set de yazdan sonra ancak çıkar, bu sezon değil de önümüzdeki sezona ancak oturur bu alet.. Elimizde 5 tane falan PA80 var diğer arkadaşlar ve ben de Pa80 ile yapıyoruz düğünleri fakat YAMAHA A2000'de kararlıyım.. Ne olursa olsun o alet bizi götürür..

buhafta üc düğün caldım arka arkaya saund cok faklı set olayına gelince evet bekleyen cok insan var şuan güvenemiyorlar buda do re müziğin yavaşlığın dan ileri gelir ya sen ithalatcı firmasın cek restini japonlara bukadarmı sessiz kalmak olmaz burada madur duruma düştük yok emo set yapacak deddin yok dr salim set yapacak dedin şimdi kimseden ses seda yok sezon geldi elimizde 4 dene ritimle iş yapacaz diye uğraşıyoruz alete diyecek yok ama nevale yok yok

Üstadlar bu alet A1000'in ritimlerini de okuyor. Yüzlerce A1000 ritmi var piyasada. Çok ta kötü değil bu ritimler bence. Düzenlenip kullanılabilir. Kolay gelsin..

elimde çok fena a1000tr ritimleri var, ha bu sezon idare edersiniz bu ritimlerle ama daha sonraları ?? Yamaha almayarak tepkimizi dillendirsek daha mantıklı olur... çekik gözlü yaratıklara dersini verme zamanı geldi

buhafta üc düğün caldım arka arkaya saund cok faklı set olayına gelince evet bekleyen cok insan var şuan güvenemiyorlar buda do re müziğin yavaşlığın dan ileri gelir ya sen ithalatcı firmasın cek restini japonlara bukadarmı sessiz kalmak olmaz burada madur duruma düştük yok emo set yapacak deddin yok dr salim set yapacak dedin şimdi kimseden ses seda yok sezon geldi elimizde 4 dene ritimle iş yapacaz diye uğraşıyoruz alete diyecek yok ama nevale yok yok

Ben yine aynı orgu almayı düşünüyorum.. Bir düğün çaldım dışarda cihazlar başkasınındı ve ben hayatımda öyle berbat ses sistemi görmedim.. Camii anfisi koysak o cihazdan daha iyi ses verirdi.. Zaten düğünün ilerleyen zamanlarında hoparlörlerden biri patladı gitti.. :) Ee A2000 bu öyle dandik cihazı kabul etmiyo.. İnanın cihazların kötü olduğunu bilmesem orgu orda parçalayacaktım.. :) Öyle iğrençti ki sesler ritmler.. Bir cayırtı gidiyo derler ya aynen öyle oldu.. Bi dünya para verecem org bana öyle ses verecek.. O orgu götürür o çinçunların ....'ne monte ederim.. Bu hafta sonu salonda düğünüm var Dynacord PowerMixer, Elektro Voice 2 Monitör, 4 tane daha normal kabin bakalım ne olacak.. Gerçi orgum yok ama sattığım kişiden emanet olarak alacağım.. :) Aleti biliyorum ama bir kere orda deneyeyim ondan sonra kesin kararımı vereceğim.. Bu haliyle salonda düğünü eksiksiz yapabildiysem daha hiçbirşey aramam bu alette.. zaten fazla fazla özellik koymuşlar set çıkana kadar dişimizi sıkarız biz de..

Ille de yamaha a2000

Moderatör tarafında düzenlendi: