• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yamaha a2000'siz kaldım.. :((

• Konbuyu başlatan zorty55
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görülen : 5K
Cevap: Yamaha a2000'siz kaldım.. :((

bende enbüyük hatayı or700 v2plusu verip yerine a2000 almakla yaptım oda sadece or700 deki ritim boluğun a2000 deolmadığı için pişmanım ama allah tan iyi kötü ritim yazmasını biliyorum 10 tane iki dört olacana bir tane olsun saunda muhteşem t 3 t4 leri bukonuda düşenimiyorum ama inşallah caponlar itnelik yapmazlarda porgramı versinler kimyapacak sayapsa şu seti hakımızda hayırlısı iyi kötü sezonu böle gecirecez

bende enbüyük hatayı or700 v2plusu verip yerine a2000 almakla yaptım oda sadece or700 deki ritim boluğun a2000 deolmadığı için pişmanım ama allah tan iyi kötü ritim yazmasını biliyorum 10 tane iki dört olacana bir tane olsun saunda muhteşem t 3 t4 leri bukonuda düşenimiyorum ama inşallah caponlar itnelik yapmazlarda porgramı versinler kimyapacak sayapsa şu seti hakımızda hayırlısı iyi kötü sezonu böle gecirecez

or700 ün soundu çok kuruydu a2000 daha iyi sırf bu yüzden a2000 alınır bence ritim sample nasıl olsa yapılıyor fakat emo set hazırlıyor demişlerdi fakat daha tyrosa ses vermeyen a2000 e niye versin kopyalanır gider parada kazanamaz.

or700 ün soundu çok kuruydu a2000 daha iyi sırf bu yüzden a2000 alınır bence ritim sample nasıl olsa yapılıyor fakat emo set hazırlıyor demişlerdi fakat daha tyrosa ses vermeyen a2000 e niye versin kopyalanır gider parada kazanamaz.

ümit arkadaşım nasılsın boşver kimse set yapmazsa yapmasın eskiden setmi vardı kitmi vardı yapılan herşey ortadaydı biz kendimiz yaparız tekirdağ sarayda aydoğan arkadaşım yapmaya başladı zaten şuanda bayaca ritim var zaten bir ara dinle yorumlarını bekliyorum

alırsın inşallah

valla bende A2000 ni bekledim hazır olsaydı belki alabilirdim gittim A2000 nede baktım KEtron SX3000 nede baktım kararımı SX3000 den yana kullandım çokta memnunum: org alacaksan gidip göreceksin bizzat inceleyeceksinki için rahat etsin.

sx3000 nevale ve set bakımından şuanda a2000 e göre çok çok avantajlı...ikisinden birini alacak olsam kararım sx3000 olurdu...

Şimdilik öyle ama A2000 nevaleleri çıksın o zaman aynı şeyi söylemek zor olur.. Ben aletin boş haline de razıyım da işte yok.. Kısa zamanda alıcam inşallah.. Şimdi elimde YAMAHA OR700 V1 ve KORG PA80 var ikisini yanyana koydummu oluyor sana canavar.. Daha bu akşam düğün yaptım çok güzel oldu.. Ritmler Yamaha'dan Sesler Korg'dan.. Bu işin sonunu zaten yok maksat eğlenmek, kendini memnun etmek insanları memnun etmek değil mi.. İsterse önünde en kral cihazlar olsun milleti memnun edemedikten sonra.. Ey gidi Roland G600'üm.. Efsaneydi efsane.. :D

Arkadaşlar Yazıların Hepsini Okudum Tamam Herkez Bir Set beklentisinin İçinde ama ona buna dil uzatmakta olmaz bakıyorumda kimisi olayı hemen baska klavyelere yonlendırıyor kımısıde markayı kotulemeye çalısıyor Yamaha Firması Yılladır Bu işin içinde siz kafanızı yormayın naptının bilincindedir...

sx3000in canlı doğal soundunu çoğu alete değişmem nevale ritm kendin yazabiliyosan sx3000 süper bi alet eleştirileri dosdoğru yapmak gerekirse benim sx3000den tek sıkıntım işlemcisi yaramaz aynı anda iki işlemi yapmaya kalktınmı takılıyo hem ses değiştirip hem atak yap sapıtıyo benim düşüncem ama 2xi sıkıştığımdan satıp sx3000 aldım 2xin sounduna çok yakın fazla fark yapmadı benim için bence süper bir alet tabii ki eksikleri var