yamaha mg 16/6 fx ve soundcraft powerstation 1200 cihazları hakkında bilgi almak istiyorum ?

oguz.28

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA2X
merhaba trakya müzik ailesi elimde yamaha mg 16/6 fx ve soundcraft powerstation 1200 powerlı mikser var

hangisi ton efekt kullanış için iyidir yorumlarınızı bekliyorum ve şimdiden herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• s-l1200.jpg
    s-l1200.jpg
    90.5 KB · Görünümler: 4
  • soundcraft-powerstation-1200-music-mixer.jpg
    soundcraft-powerstation-1200-music-mixer.jpg
    6.8 KB · Görünümler: 2
merhaba trakya müzik ailesi elimde yamaha mg 16/6 fx ve soundcraft powerstation 1200 powerlı mikser var

hangisi ton efekt kullanış için iyidir yorumlarınızı bekliyorum ve şimdiden herkese teşekkür ederim.
İki farklı marka ve model arasında karar vermek oldukça zor olabilir çünkü her mikserin kendine özgü özellikleri ve avantajları vardır..

Yamaha MG 16/6 FX:
  • Efekt açısından genellikle Yamaha'nın FX serisi kullanıcılar tarafından oldukça başarılı bulunur. Üzerinde yerleşik efekt seçenekleri bulunuyor (örneğin reverb, delay gibi), ve genelde tonlama konusunda temiz ve berrak bir ses sunmasıyla bilinir.
  • Sahne ve stüdyo ortamında kullanımı yaygındır. Yamaha, dayanıklılığı ve kullanıcı dostu tasarımıyla da ünlüdür..
Soundcraft Powerstation 1200:
  • Bu mikser aynı zamanda bir power mikser olduğu için amfi ve mikseri birleştirir, bu da taşınabilirlik açısından avantaj sağlar.
  • Soundcraft, özellikle ses kalitesi ve tonlama açısından profesyoneller tarafından tercih edilen bir markadır. Fakat efektler bakımından Yamaha kadar geniş seçenekler sunmayabilir; efekt modülleri daha temel olabilir.
Eğer efekt seçenekleri senin için öncelikliyse, Yamaha MG 16/6 FX daha güçlü bir alternatif olabilir. Fakat taşınabilirlik ve güce ihtiyacın varsa, Soundcraft Powerstation 1200 seni daha memnun edebilir.

Her iki cihazla da deneme yapma şansın varsa, tonlama ve efekt ihtiyaçlarına hangisinin daha çok uyduğunu deneyimlemek kesin bir karar vermende yardımcı olabilir...

Senin tercihin neye dayanıyor, sahne mi yoksa stüdyo kullanımı mı? SaygılaR..