yamaha or 700 v1 aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
yamaha or 700 v1 tr aranıyor

temiz ve en ufak sorunsuz,,aslında 2 org bırden aranıyor,,,pa 55 ve or 700 v1,,,pa 55 bana or 700 arkadaşa

bu numaradan ulaşabilirler,acil aranıyor

0543 519 22 72

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: yamaha or 700 v1 aranıyor

hocam tesekkurler sagolun,sıfır agır gelır bana,or 700 u ben alıcam,ikinciel alıcam,

zafer abının(feraza)yardımıyla or 700 u ben alıcam
herkese saygılar

sazgrubu Çok kısa bir süre için
ihtiyaçtan dolayı Yamaha Or-700 TR V1 klavyem satılıktır

Fiyatı: 2.000 TL
Semt = Gaziosmanpaşa
Ürün resmi = Sıfır alet resim illaha ekle derseniz eklerim.
Telefon = (0535) 615 99 18

sıfır kapalı kıtı or700 v1 bende fiyat çok ama çok uygun derim.al kardeş. sıfır her zaman için iyidir.al paşalar gibi kullan derim.

sıfır kapalı kıtı or700 v1 bende fiyat çok ama çok uygun derim.al kardeş. sıfır her zaman için iyidir.al paşalar gibi kullan derim.

ah be kardes para olsa zaten sıteye konu acmaz dırek bayıden alırım sıfır,,,ama ikinci elel gücüm yetıyo.

arkadaşlar bende karar değiştirdim,,bende or 700 alıcam pa 55 alıcaktım arastırdım ve or 700 almaya karar kıldım or 700 tr yi deneyecem,,,yamahayı ilk defa kullanacam,ben genelde orgta eletrolar ve lesli bağlamaları kullanırım benı tatmın edermıı arkadaşlar hala kararsızım,inşallah pişman olmam,hayırlısı olsun,2 adet or 700 tr lazım

ilan günceldr

ilan günceldir

kesinlikle tavsiye ederim adaş hiç tereddütsüz al derim bende aldım umduğumdan cok cok iyi geldi bana.ritm ses sıkıntısı yok.emeği gecenlere sonsuz teşekkürler..

Arkadaşlar V1 lerin de piyasada 2 türlüsü var birir TR diğeri normal çip takılmamış hallisi. Dolayısıyla V1 deyip ikinci bir şok yaşamamanız için sizleri uyarayım dedim. Normal v1 ile V1 TR arasında bile dağlar kadar fark var Alıcılara şimdiden hayırlı olsun. Saygılarımla,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...