Yamaha or700 mü korg pa500 tr mi ?

Cevap: Yamaha or700 mü korg pa500 tr mi ?

o olmadı şu olmadı yok kit uymadı şimdi bunların hiçbiriyle uğraşmıyorum ve 2 günde repertuarıma 12 parça ekledim boşa geçirmişim onca vakti

hocam valla haklısın. kendi setimizi oluşturmak için muazzam vakit harcıyoruz ve sanatımızı icra etmekten aciz kalıyoruz. Setten sete kit atmak adamı canından bezdiriyor. Uğraş, uğraş uğraş

Sonuç:

Repertuar : 0 ;)
Egzersizler: 0;)

Yamaha Or 700 v2 plus alma. Korg Pa 500 en iyisi.

fırsatımız olsada ıkısını kapıstırabılsek keşke

kardeslerim bırakın ben 5 yıldır yamaha kulan dım a300tr a1000 a1000tr or700 vs neyse gun geldı gıttım org almaya gıttım adama sordum pa 80 alıcam dıye napacan kardesım dedı pa500tr on numara alet dıye sızce pa80 alacam ya orgcu pa500tr ıyı olsa satmaya calısırmı 200 lıra fazla verdım 80 aldım cok memnnum

tek kelıme pa80 pa800 dur nevale boll
,

kardesım kesınlıkle haklısın yamaha duyun de sahnede adamı dım dızlak bırakıo rıtım yerıne bas dınlıosıun korg olemı sıkır sıkır valllaha

Konudaki bütün mesajları teker teker okudum. Sonuç olarak çok değişik yorumlar çıkmış ortaya ancak konunun açılmasını çok gereksiz buldum. Çünkü konuyu açan arkadaşın zaten or700 klavyesi var ve merak ettiği için konuyu açtığını söylüyor. Tamam merak edip konu açabilirsin, amenna. Ama sonraki mesajlarında bir taraftan or700 tutkusunu dile getirip "orgları kapıştırabilsek" diyor diğer taraftan da a2000 çıktığı için or700'ün unutulacağını söylüyor. Sevgili kardeşim or700 zaten yıllardır piyasada var, ama TR modeli özellikle v2 plus modelinin geçmişi çok yakın. Takdir edersin ki bu TR çalışması sadece Türkiyede yapılıyor. Yani ülkemizde TR çalışması yapılıyor diye yamaha firması yeni model org çıkarmamak zorunda değil. Ayrıca için rahat olsun or700 v2 plus yıllarca yerini korur. Öyle olmasaydı 10 yıllık hatta daha eski a1000'ler piyasada bulunmazdı.

Konuyu açan değerli kardeşim bunları yazdığım için beni yanlış anlama. Ama forumda bu tür konuların sonu gelmez, hatta iş fanatikliğe dökülürse benim orgum seninkini döver mantığıyla tatsız diyaloglar yaşanır, hatta yaşanıyor da. Yıllardır bu siteye üyeyim ve birçok bu tür tartışmalara şahit oldum. Eğer pa500TR almak gibi bir düşüncen varsa gider orgu denersin, videolarına bakarsın, org hakkında merak ettiklerini sorarsın kendi kafanda kıyaslarsın ve kararını verirsin. Çünkü en doğru olanı budur. Bir dönem ben de or700TR v1 kullandım, şuan pa55TR kullanıyorum. Her iki orgun da kendine göre güzel yanları var. Bu zevk ve tercih meselesidir kişiden kişiye göre değişir. Umarım söylediklerimi yanlış anlamazsın, kolay gelsin :cool: