• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yamaha OR700 V1 Orgumu Satmak Istiyorum.

thelostturk

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Yamaha OR700 Org (1500 TL)

Merhaba arkadaslar

Arkadaslar eger dusunen olursa 1400 TL'ye birakacagim.

Evde kullanmis oldugum orgu satmaya karar verdim. (Yaklasik 50 saat evde kullanilmistir-tertemiz)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Yamaha OR700 V1 Orgumu Satmak Istiyorum.

değerli hocam , sahibinden.com vs. türü sitelerden yada sitemizdeki fiyatlara bakarak fiyat koyabilirsiniz...

saygılar

Tavsiyeniz icin tesekkur ederim. Benim amacim ticaret degil ama magdurda olmak istemem tabiki.

Alici yok mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:

hocam bence fazla :) cihazınıza ben talip olabilirim .. özele mesaj atacam irtibata geçelim

İstanbul da ben sıfır satış amaçlı aldım. İlk çıkan ÇİP i de taktırıp V1 TR yaptırdım. Gene İstanbul da Müzik Marketlere danışarak A2000 ile takas düşündüm benim orgu 1300TL sayacaklarını söylediler. Sizin alet TR de değil, gerisini siz idrak edin lütfen, alınınca Altın, satılınca teneke misali..... Hayırlı satışlar diliyorum. Saygılarımla,

valla arkadaşım zaten v2 pluslar 2000 tl civarı gidiyor bence 1800 tl çok v2 ler 1800 tl zaten 1400-1500 tl arası fiyat uygundur bence v1 ler için ...

v1 1500 den yukarı satılcağını düşünmüyorum.1 ay önce bende v1 i 1400 e satmıştım çok temiz olduğu halde...

aynen zeki kardeşime katılıyorum herkez pluslara yöneldi v1 lere fazla bakan yok artık ...

Tesekkurler tavsiyeler icin.