Yamaha or700

Cevap: Yamaha or700

Yamaha için yapan veya yapmayı düşünen yok mu ?

paxil arkadasım pa500tr alda bizde kurtulalım artık :D her yerde 80 veya 500 tr diyorsun.

:) kararszm sen memnunmusn

Benim İçin Sıkıntı Yok Ben İ30 Kullanırkende Memnundum =) Ben Değişiklik için satıyorum alıyorum. şuana kadar hiç bir orgdan şikayetim olmadı :) Hiç Bir klavyeden büyük mucizeler beklemedim :)

Benim İçin Sıkıntı Yok Ben İ30 Kullanırkende Memnundum =) Ben Değişiklik için satıyorum alıyorum. şuana kadar hiç bir orgdan şikayetim olmadı :) Hiç Bir klavyeden büyük mucizeler beklemedim :)

En güzeli..

Bir org çıkacakmış.. aklına hangi nota / koma / akor geldiyse kendi kendine tuşlarına basacakmış, miksini kendi yapıp kayıtlarını direkt wifi ile internetten Trakyamüziğe koyacakmış, üstüne de teşekkür edecekmiş..

Böyle bir org çıksa da tartışsak, şundan mı daha iyi, bundan mı daha iyi :)

En güzeli..

Bir org çıkacakmış.. aklına hangi nota / koma / akor geldiyse kendi kendine tuşlarına basacakmış, miksini kendi yapıp kayıtlarını direkt wifi ile internetten Trakyamüziğe koyacakmış, üstüne de teşekkür edecekmiş..

Böyle bir org çıksa da tartışsak, şundan mı daha iyi, bundan mı daha iyi :)

Artık Orglar çıkmadan tartışılıyor aştık kendimizi aletin fotosu bile yok paxxxx çıkıcakmıs cevap şu çıksın güzelse hemen alıcam :D walla canım okadar sıkılıo ki bnm or700 e led döşeyesim geliyor :D

Led döşe, modifiye edip üstüne lazer ışıkları falan tak :) Parmağını şıklatınca kendi kendine açılsın.. Alem or700 görsün :)

aslında hangi notaya basarsan o ışık yanacak olabilir :) midi çaldıgı zamanda mididen hangi notalarla çalındıysa o notalar yanacak :)