• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha or700tr v1 aldım

Cevap: yamaha or700tr v1 aldım

öyle pa serilerindeki gibi user kit olayı yok.üzerindeki kitler ne ise onunla yetineceksin

hayırlı olsun güle güle kullan.

tebrik ederim dostum çok doğru karar almışsın ve kararında haklı olduğunu kullandıkça anlıcaksın ve kendine diyeceksinki ben bu zamana kadar nasıl sesler duymuşum nasıl saondlarla çalışmışım bu çok farklı süpermiş diyeceksin çok doğal gelecek herşey kulağına inanamıyacaksın tekrardan hayırlısı olsun aramıza hoş geldin .....:)

tebrik ederim dostum çok doğru karar almışsın ve kararında haklı olduğunu kullandıkça anlıcaksın ve kendine diyeceksinki ben bu zamana kadar nasıl sesler duymuşum nasıl saondlarla çalışmışım bu çok farklı süpermiş diyeceksin çok doğal gelecek herşey kulağına inanamıyacaksın tekrardan hayırlısı olsun aramıza hoş geldin .....:)

erkanım kadir kardeşimde senin gibi yamaha cı olmuş hayırlı olsun kadir kardeşime yakışır sana bol kazançlar güzel doğu demolarını bekleriz artık kardeş kendine iyi bak...alt klevye olarak korg is40 olsa ne güzel olurdu....

Hayırlı olsun kardeşim or 700 v1 iyi alet.Ben prof. biri değilim zevk için org çalıyorum.Mesleğim ayrı var zaten meslek için edinmedim.Bu nedenle içeriğini pek detaylı bilmiyorum.Ama eren isimli bir kardeşimin paylaştığı 4 özel elektro yapımını upload ettim.Linki veriyorum. Download trakyamuzik.net_xxxextra_elektro_baglama.rar free on Mirrorcreator - Upload your files to multiple file hosting sites bu linkde 14 ayrı upload yaptım istediğinden indir.Ben beğendim elektroları sende beğenirsin inşallah.

Fakat şunu da söylim or 700 e dışarıdan sample yüklenemiyor.Burası kesin ancak içerisindeki seslerle özel oynama yapılabiliyor.Fakat ben daha bunu denemeye başlamadım inşallah yaz gelince tatilde aleti iyice irdeleyeceğim.Kolay gelsin.Saygılar. :)

Hayırlı ugurlu olsun baba demoları beklerizzz !!

çok sağolun arkadaşlar bugün or700 le düğünü yaptım gerçekten soundu temiz geliyor...tek elektro sıkıntım var onu da çözecem inşallah...ayrıca elektro upload eden arkadaşıma teşekkür ediyorum şimdi yüklücem inşallah iş görür.

hayırlı olsun arkadaşım iyi günlerde kullanman dileğiyle....

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.

çok sağolun arkadaşlar teşekkür ederim hepinize