• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha psr a3000 hakan çebi set (expansion pack)

hakan-çebi

**Vip**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
3 Şub 2010
Mesajlar
307
Tepkime puanı
16
Puanları
0
Konum
trabzon
Web sitesi
www.hakancebi.com
Enst.
tuşlu çalgılar
yamaha için yapmış olduğumuz set ile A3000, S970 ve Tyros5 model klavyeleriniz için çok sayıda ritim, ses, pad ve registrasyon sahibi olacaksınız. ayrıca 2020 yılı nisan ayına kadar yılda 4 kez yapılacak olan (toplam 16) güncellemelerden ücretsiz yararlanabileceksiniz.

yıllardır kaydettiğimiz ve satın aldığımız en iyi örnekleri yeniden düzenledik, en iyi sahne performansı için bir araya getirdik.

daha önce hiçbir proje ile piyasaya sürülmeyen sample ses ve loop ritimlerimizin çoğunlukta olduğu ve kalan ritim ve seslerin en çok beğenilen çalışmalarımızdan seçildiği projemiz kullanıma hazırdır. çalışmanın toplam boyutu 1.5 gb'tır (487 mb expansion + 942 mb style, multipad, registration, scale, backup data). kendi datalarını eklemek isteyen arkadaşlar, göndereceğimiz expansion manager pack dosyaları içinden dilediklerini çıkararak istedikleri paketlerle birleştirip kendi yükleme dosyalarını oluşturabilirler. isteğe bağlı olarak sizin için bu işlemi biz de yapabiliriz. herhangi bir ek ücret ödemezsiniz.

yükleme için kargo beklemenize ya da mağaza aramanıza gerek yok. internet bağlantınız ve bir flash belleğiniz varsa, dakikalar içerisinde seti cihazınıza yükleyip kullanmaya başlayabilirsiniz. kişisel dosyalarınız sunucuda saklanacak, kaybetmeniz durumunda sunucudan size özel link ile tekrar indirmeniz sağlanacaktır. herhangi bir şekilde tekrar ödeme yapmak durumunda kalmazsınız.

hakan çebi expansion paketi ile ritimler, sesler, performanslar, pedler, solo doğaçlamalar, çaldığınız kararda makamlara göre koma değerleri, balanslar, efektler, master ekolayzır ve kompresör ayarları gibi herşey hazır olarak elinizde olacak.

kullanıcılar kendilerine verilecek olan şifreyle sayfamıza girebilecek, tüm güncellemelere anında bu sayfadan ulaşabilecek, yine bu sayfada cihaz, satın aldıkları expansion paketi ya da yamaha expansion manager programı ile ilgili yaşadıkları sorunları yazarak kısa süre içinde cevap alabileceklerdir. kullanıcılardan gelen veriler de, paketler halinde düzenlenerek yine destek sayfamızda yayınlanacak, böylece değişik yörelere ait ritim ve seslerle içerik zenginliği sağlanacaktır.

daha önce yamaha klavye kullanmadıysanız, kullanımı zorluğu olduğunu düşünüyorsanız, klavyenizi değiştirmeye çekiniyorsanız, sizin için güzel bir haberimiz var. hazırladığımız kolay kullanım kılavuzu ile kısa sürede cihaza hakim olacak ve yamahanın diğer markalardan çok daha pratik olduğunu göreceksiniz.

sizlere sadece bir ses ve ritim paketi değil, klavyenizle ilgili kesintisiz destek sunuyoruz.

250 Euro ödeyerek cihazınızı en üst performansı ile kullanabilirsiniz. ön ödemeli satışımız başlamıştır. data listesi yakında eklenecektir.

paypal ya da kredi kartınızla satın alabilirsiniz. lütfen detaylar için kurun.

[YOUTUBE]J662fMVPGjs[/YOUTUBE]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: yamaha psr a3000 hakan çebi set (expansiom pack)

Çok güzel olmuş. Tebrik ederim elinize sağlık. On numara... bilmem daha ne denir...
 
Cevap: yamaha psr a3000 hakan çebi set (expansiom pack)

Sen ne yaptin bee abi nedir bu ...ucurmusssun yamaha yi ellerine emegine saglık
 
Cevap: yamaha psr a3000 hakan çebi set (expansiom pack)

Ellerinize sağlık şahane.
 
Cevap: yamaha psr a3000 hakan çebi set (expansiom pack)

fiyatı ne acaba
 
Cevap: yamaha psr a3000 hakan çebi set (expansiom pack)

Elinize sağlık, çok güzel gerçekten. Hem de ders niteliğinde güzel bir video olmuş. set kaç mb? Ritim ve ses listesini paylaşacak mısınız? Teşekkürler
 
Cevap: yamaha psr a3000 hakan çebi set (expansiom pack)

Set Totalde 464mb buyuklugunde fiyati 250Euro Bilginize
 
Cevap: yamaha psr a3000 hakan çebi set (expansiom pack)

Hakan Şahane A3000 bahane
 
Cevap: yamaha psr a3000 hakan çebi set (expansiom pack)

bu set on numara olmuş yamaha ve roland fena geliyor korgun işi zor valla
 
Cevap: yamaha psr a3000 hakan çebi set (expansiom pack)

Hayırlı olsun Yamaha için güzel gelişmeler bunlar.Set çok güzel.
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst