• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha s650 demolar....

umitpa1x

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900 yamaha s970
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: yamaha s650 demolar....

güzel olmuş eline sağlık vidyo karanlık gösteriyo orgun s650 oldugunu yazmasan a2000 zannederdim baya hoş olmuş bu alet fiyat olarakta uygun parasının kat katını deyer emeyine ellerine sağlık kardeşim

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=gS4hn3NnqWM]arpa hes bagin.mp4 - YouTube[/ame]

buda iş yerim.............

kesinlikle fiyatına göre çok iyi bir alet.eğer A 2000 inin borcunu ödeyemezsem mutlaka bu aleti alırım)

hocam nasa damı çalışıyorsun :)

Bu alet ile ilgili ritim ve ses sıkıntısı var mı? Bilgilendirir misiniz?

a1000 rtm lerini sorunsuz okuyor dıyoruz halen rtm ses sıkıntısı varmı dıye soruyorsunuz a1000 icin sitede enaz 1000tane rtm bulursun.... :)

a1000 rtm lerini sorunsuz okuyor dıyoruz halen rtm ses sıkıntısı varmı dıye soruyorsunuz a1000 icin sitede enaz 1000tane rtm bulursun.... :)

Teşekkürler. Emin olmak için sordum :))

hocam nasa damı çalışıyorsun :)

ben bundan 3yıl once muzikle ilişkimi kestim otelde calişiyordum.... şu an hidro elektrik santralınde kumanda operatorluğu yapmaktayım.... yanielektrik uretiyoz.. malum muzik piyasasi cakalların eline duştu onune gelen piyanıst oldu.. mecburen sektor değiştik bizde...... hobi olarak takılyoz artık evde amator olarak amator klavyelerle....